Arkadaşlar selam...
Uzun zamandır mantıklı binilebilicek temiz A3 bakıyordum.. İlk etapta 2.0 TDI lara baktım. Çoğunun sahibi fiyatta uçmuş.. Tam mantıklı bir paraya buldum diyorsun km ile oynanmış mı ararsın... Gram boya yok deyipte komple boyalı araba mı ararsın...
Sonra A3 kullanan arkadaşlar 1.6 102 hp olan versiyonu tavsiye ettiler LPG ile uyumlu yıllık vergisi 2.0 TDI kadar yüksek değil... Tamam dedik ama beğeniyosun sunroofu yok başka buluyosun km olmuş 200.000 ve üstü başka buluyosun s-line değil.. Bir başkasında digital klima yok...
Neyse esas konuya gelelim.. ***** satılık sitesinde gezinirken alfa giulietta buldum dizel 2011 model .... Sizce nasıl araba araba benim bulduğum dictinctive model deri koltuk cam tavan pedal vites topuzu metal vs vs hepsi var.. Sizce bu arabayı alırken nelere dikkat etmek lazım bu arabaya özgü olarak 1.6 multijet motor sonuçta fiat alt yapılı ve doblolarda bravolarda olan motor ve verimli bir motor ancak eksileri var mıdır?
Klasik italyan arabaları gibi ön takımlardan ses problemi falan yaşar mıyız?
Benim niyetim alırsam orjinal 17" jantlarını söküp alfanın orjinal 18" leri takmak bu şekilde problem yaşatır mı....
Elektrik aksamı sunroofu vs vs vs ileride sorun çıkaran cinsten midir ?
Şimdiden çok teşekkür ederim en azından kullanan sahip olan kişiler cevaplarsa çok sevinirim