PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
Berkay kardesim neden her yazdigin kelimenin sonunda :) smildy kullaniyorsun.ozel mesajla konusuyoruz sonrasinda buradan devam ediyorsun.ben dunyaya bugun geldim buda kuzenimin ilk araci bugune kadar kosarak gitti heryere
Bunun yetkili servisi var benim cok saglam ustam var ki ben araci aldik demedim bakicaz yarin dedim cuma izmirdeyiz bu arac olmazsa senin aracinin olur fiyatini yaz dedim ama sen buralarda cosmussun..saol Allah razi olsun amacin yardim etmek ama alayci tavir kullanma piyasadaki tek arac senin aracin degil..sadece komple boyali yada boyasiz diye fazladan 15.000 tl verecek kadar zengin degilim
He suda var ben kuzenime araci cok begenmedigimi belirttim oda bakalim baktiralim dedim son karar yine kendisinin ama yine belirtiyorum ortada alinmis edilmis bisey yok
Acik konusayim dun arac sahibini aradim tavri hosuma gitmedi kuzen adam araci bedava veriyorum dese almam dedim
Ayni kelimeleri senin icinde kullanirim bu satten sonra..farkli birsey yazacaksan ozelden devam edelim bir ordan bir burdan degil