User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1.4 is civic egzoz tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.4 is civic egzoz tavsiyesi

Hayirli bayramlar arkadaslar ben son dönemdeki sıkı denetimler yüzünden komple düz boru + oem son susturucu seklinde olan egzoz sistemime ortaya iki tane susturucu ekliyerek egzozu susturttum. Sesinden cok memnundum ama cezayi kaldircak maddiyatim yokdu ayrica yakinda muayneye gircegim icin mecbur kaldim. Ama suan arabaya binesim gelmiyo ses yuzunden onun icin hem polislerle madara olmamak icin hemde keyifle arabama eski sesinde binebilmek icin bi proje dusundum baya arastirdim bi cizim buldum bu forumdan arkadas benim kafamdakini aynen cizime dökmus saolsun.

Ben ayni bu sistemi arabama yaptirmak istiyorum.
    Baska konularda bazi arkadaslar benim gibi duz boru + oem son susturucu olayine polisler sıkıntı yapmaz demisler ama bi kere polis tuttu yalvar yakar zor atlattik. Sonuc olarak dusundugum sistem bu polislerle kafam agrimasin ve eski sesime kavusuyim. Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaslar simdiden saolun.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef aracın altına iki borunun geçeceği şekilde bir boşluk yok, dışarıya taşırman gerekecek. Bu sefer de alt taraf sürtüp duracak. Yani maalesef bu sistem bizim araçlar için geçerli değil.
    Orta susturucuyu iptal edip kumandalı son susturucu ile çözdüm işimi. Egzozu kapattığımda oem sessizliğinde.

slimx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben belki yardimci olabilirim.
    Benim bir urunum var, su an hala "deneme" halinde ama istersiniz olabilir istediklerini.

Urun ayni VAREX sistemi gibi calisiyor, fakat hersey otomatik. Urunun adi "GOTVTEC?-KIT" amaci - vtecsiz araclara uygulayip - VTEC mis gibi ses cikartiyor. 5 bin devir'den sonra acilir otomatik (otomatik oldugu icin polisler'le sikinti yasiyamazsiniz - muayene'de bile yasal olarak gecmesi lazim - emisyon/carbon vs. bozmuyor hic biseyi).

Ilgileniyorsaniz pm beklerim.
    SCRM GARAGE

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla ben izmir isi ss magnum replika kullandim 1 yila yakin hicbir sorun yasamadim.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaunda 51mm düz boru ortada bir tane tüp susturucu sonda oem kullanıyorum.Basmadığım sürece ses yok bir sorun yaşamadım.Ama polisin önünde tapa gaz gidersen elbette sorun olur.
    Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    51'lik düz boru sonda ss magnum 1 yıldır kullanıyorum hondaların ilacı diyebilirim

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Magnum ss altlarda sessiz diğelerine göre ama kıl birine denk gelirsen yine yazar yine yazar..

Cut out düşün derim, göze batmayacak şekilde ve olur olmaz yerlerde açmazsan huylanmıyorlar, biz uzun süre kullandık hiç bi polis aramak istemedi.. En mantıklı cut out duruyor şu an için.

Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çizim bana hiç yabancı gelmedi Araç altında yeterli yer yok diye söylemişler zaten ki aracı basık kullandığını tahmin ediyorum... Yapacak usta apayrı bi konu zaten. (Egzosu 2 kere götürdüm düzün kaynatamadılar hala bi kısmı sarkıyor dönüş tarafının) Oem susturucunu da düz boruyla ne kadar uzun süre kullanırsan o kadar işe yaramaz hale gelir bu arada... Param da yok diyorsun bence hiç masrafa sokma kendini... Bende si var hava filtresini bile söktüm (bilen bilir si ların hava filtre sesini egzosu bastırır) Mercedes gibi fısır fısır oldu Hem yakıttan da tasarruf ediyorum gazlamayınca iyi oldu
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni motor yapmış sonra ustasıyla çıkıp gazlamış *** dynosuna göre 210 hp olduğuna karar vermişler biz hala çabalıyalım yıl olmuş 2014

kdRuNL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Magnum ss altlarda sessiz diğelerine göre ama kıl birine denk gelirsen yine yazar yine yazar..

Cut out düşün derim, göze batmayacak şekilde ve olur olmaz yerlerde açmazsan huylanmıyorlar, biz uzun süre kullandık hiç bi polis aramak istemedi.. En mantıklı cut out duruyor şu an için.
    Kıl birine denk gelirse arabanda toplu iğne yok der ceza yazar tamam abi haklısın abi söktürecem abi deyip kurtulmaktır çözüm
    Her ne kadar 1.8 T FR'ım olsa da Hayatımda duyduğum en güzel cümle :
    Olduğu kadar, olmadığı Type-R

RSA Motorsports & 3.5" Type-Adana Exhaust & AEM Cai & Bi de Forge Dump Valve'cik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss magnum yap ortaya bitane susturucu egsoz görünmediği için polis çok dikkat edip sıkıntı çıkarmıyor... en azından görüntü olunca gaza bas diyo hemde alt devirlerinde ses olmaz üst devirlerde sesli olursun ortaya koyarsan bitane çok sıkıntı olmuyor senide tatmin eder biz bi arabamızda uyguladık şimdilik iyi gidiyo polis açısından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)