Bildiğim kadarıyla setup bozulmadıysa hemşomun arabası turbo şuan ayrıca, bence de C4 önerisi saçma olmuş.
Printable View
Bildiğim kadarıyla setup bozulmadıysa hemşomun arabası turbo şuan ayrıca, bence de C4 önerisi saçma olmuş.
Biraz bakındım makyajlı kasadakinden tek tük var. Dediğin gibi eğer uyarsa öncelikli olarak makyajlı kasanın göstergeyi takmaya karar verdim. Neye niyet neye kısmet:)
C4'ün direksiyonu değiştirmek Schumi'ninde dediği gibi hem çok çok zor hemde ben spor direksiyon kullanıyorum. C4 için direksiyon göbeği bulmam imkansız gibi birşey. Hatta 307 içinde yoktu 206'nın spor göbeğine işlem yapıp takabildim.
Ve ayrıca :) hemşo levent'in dediği gibi birsürü harcama yaptıktan sonra C4 almam gereksiz, günlük bindiğim bir Citroen'de var zaten. Üçüncü bir fransız arabası bünyeye zarar:D
calışmama olasılığı yüksek soketler sizi yanıltmasın fransızların özellıkle peugeot un tum cihazlara farklı kod ve yazılım koymak gibi alışkanlıkları var 207 sahibiyken baya uğraşmıştım oem yol bilgisayarıyla birbirinin aynı ekranlar her arabada farklı calışıyor du kimsede sebebini anlamıyordu o yüzden aldığınınz parçaları iade şartıyla almaya çalışın derim kolay gelsin.