bizlerle paylaşırsan sevinirim.
Printable View
kesinlikle ucuz yag tercih etmeyin ben çok kısa aralıklarla yag deiştirdiğim için birkeresinde uygun fiyatlı diye kullandım ertesi gün lifterlerim ses yapmaya başladı hemen deiştirdim sorun ortadan kalktı
atrkadaslar 12 senedır işim yag alıpsatmaktır arkadasların yag secım lerıne baktımda genelde 15-50 tws 1060 kullanıyorlar tws m3 ve m5 ıcın tasarlanmıs bır yagdır bmw harıcı dıger araclarda beklenen performans vermez bence edge 1060 deneyın derım daha mmemnun kalırsın sahsen ben kkendıarbamacastroledge 10-60 kullanıyorum
bmw m50 3,25 1991 model lifterli motorumda ne yag kullanmalıyım sence araç aşırı beslemeli
CASTROL EDGE 10-60 sanırım yanlış hatılrlamıyosam.
royal purple 10 40
mobil 10-40 yarı sentetik kullanıyorum bende..
gondermek istedigim dosya laptopumda. Bu aksam "D16inside" a dosyayi yollarim kendisi siteye ekler. Epey ilginc bir test asinma ustune yapilmis bircok farkli yag marksi ile.
magnatec 5W-30
mobil 0-40 yada castrol 0-30 arasaında kararsızım
mobili eski arabalrında kulladnım çok eksiltiodu gerçi eksiltmesi iimidr bilmem belki çok ince die eksiltio olabilir bilen varsa bunla ilgili bişiler bekliorum :)
castrol gtx magnetec memnunum bi sorun yok şimdiye kadar
castrol 5-40 :)
crx b16a, stı, s14, fer.f355, vette c5, evo6tm, ve 350z'de castrol 10.60, range rover sportta ıse castrol 0.30 kullandım ve kullanıyorum
bende turbo yapıldıgından beri hep 10/40 kullanıyorum(mobil)
motul 15/50 kullanıyorum castrol edge 10/60 a geçmeyi düşünüyorum
castrol edge sport 0-w40
Motul 8100 5w/40
yeni nesil dizelciler ne kullanır...
eyvalla kardeş sağolasın.
magnatec 10-40 koydum yağ eksiltti başka bi iesli arkadaşımdada aynısı olmuş ne kullanmam lazım
5 40w magnatec