User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
145 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: El yapımı Aventador yapıyoruz.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şekilde cobra otomobil mi yapıyorlar. yada yapılmış mı ?

My quest to build a AC Cobra Replica - Team-BHP

Yanlış görmüyorum sanırım ?

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben başlığı okuyunca model araç sanmıştım değilmiş, kolay gelsin umarım istediğiniz şekilde tamamlarsınız projenizi
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Corsan
    Misafir
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben başlığı okuyunca model araç sanmıştım değilmiş, kolay gelsin umarım istediğiniz şekilde tamamlarsınız projenizi
    Teşekkür ederim hocam.

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kusura bakmayinda sizin dusunce yanlis bir dusunce alayim aventador yapayim kusura bakmayin ama trajikomik olmus.
    Yapmak yerine maden Yunanistanda yasiyorsunuz almanyaya gidin kazali yada yanmis bi lambo bulun onu toplamaya calisin size daha uyguna gelir emin olun buna

Cunku sizin yapmak istediginiz projenin sonu yok ve o sonun para sonuda yok neye ne kadar harcama yapacaginizi bile bilmiyorsunuz.30k€ kusura bakmayinda gosterge jant difransiyele bile yetmez daha bunun motoru sanzumani yuruyeni kaportasi vb. Gibi bircok parca lazim yani bu is kusura bakmayin ama zor.
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

gkm13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amacım dalga geçmek yada küçümsemek deil sadece bugun denk gelince paylaşmak istedim.
    This Lamborghini Aventador is Made Out of Paper
    BMW

Corsan
    Misafir
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kusura bakmayinda sizin dusunce yanlis bir dusunce alayim aventador yapayim kusura bakmayin ama trajikomik olmus.
    Yapmak yerine maden Yunanistanda yasiyorsunuz almanyaya gidin kazali yada yanmis bi lambo bulun onu toplamaya calisin size daha uyguna gelir emin olun buna

Cunku sizin yapmak istediginiz projenin sonu yok ve o sonun para sonuda yok neye ne kadar harcama yapacaginizi bile bilmiyorsunuz.30k€ kusura bakmayinda gosterge jant difransiyele bile yetmez daha bunun motoru sanzumani yuruyeni kaportasi vb. Gibi bircok parca lazim yani bu is kusura bakmayin ama zor.
    Bak hocam, bunu düşünmemiştim. Bu da iyi bir fikir. Hocam bakiye şimdilik 30K€ nakit para. İlerleyen zamanda gerektiği kadar arttıralacak. Bilmediğim ve bazı konularda sorunlarım olduğu için konuyu açmıştım zaten hocam. Ben bir kazalı lambo'ları araştırıyım. Fikriniz için teşekkür ederim.

Snake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sayfayı ve araçları bir inceleyin.

https://www.facebook.com/pages/Las-V...56644727786281

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun tamamını okumadım çok fazla gereksiz mesaj vardı o yüzden tavsiye edildimi bilemiyorum,

bir anadol alınıp sadece şasesi kullanılıp caterham superseven yapılabilir o bütçeyle çoook rahat bir şekilde... hem yürür aksam hem kaporta malzemesi bulmanız kolay olur..Yaşadığınız bölge itibariyle hem britanyadan hem Ülkemizden parça getirte bilirsiniz...

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan Yunanistan işte bu yüzden battı anasını satayım.
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Corsan
    Misafir
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konunun tamamını okumadım çok fazla gereksiz mesaj vardı o yüzden tavsiye edildimi bilemiyorum,

bir anadol alınıp sadece şasesi kullanılıp caterham superseven yapılabilir o bütçeyle çoook rahat bir şekilde... hem yürür aksam hem kaporta malzemesi bulmanız kolay olur..Yaşadığınız bölge itibariyle hem britanyadan hem Ülkemizden parça getirte bilirsiniz...
    Eski klasik araç tavsiye edildi ama sizin ki edilmedi hocam.
    Aslında anadol bulabilir miyim burada bilmiyorum. Türkiye'den anadolu getirtip ruhsatı felan çok kafa ağrıtacak. Avrupa ülkesi dışında biraz kafa ağrıtıyorlar araba ruhsatlarını üstünüze geçirmek için. Kaba bir değimle arabayı bir kez daha ödemiş olursun...

Şimdilik MR2 aracını çeviri yapması önerisi
    Ve kazalı bir gerçek Aventador aracını tamir etmek üzerinde araştırmalar yapıyorum.

Yine de fikriniz için teşekkür ederim. Bana yardımı olmasa bile böyle bir şey yapmak isteyene mutlaka yardımı olacaktır. Yazılı olan kalır nasılsa.

Corsan
    Misafir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan Yunanistan işte bu yüzden battı anasını satayım.
    Dostum, Yunanistan batmış değil. Sadece fakir sınıf yoktu. Şimdi orta sınıftan hızla fakir sınıfına düşenlerden oluşan bir dalga. Fakir olanlar ise gerçekten zor duruma düştüler. Yoksa zengin olan bir kez daha zengin oldu. Tek sorun, sabit politika izleyemediğimizden paranın pazara atılamaması...

Alıntı Snake Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sayfayı ve araçları bir inceleyin.

https://www.facebook.com/pages/Las-V...56644727786281
    Bir göz atıyım hemen hocam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Corsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum, Yunanistan batmış değil. Sadece fakir sınıf yoktu. Şimdi orta sınıftan hızla fakir sınıfına düşenlerden oluşan bir dalga. Fakir olanlar ise gerçekten zor duruma düştüler. Yoksa zengin olan bir kez daha zengin oldu. Tek sorun, sabit politika izleyemediğimizden paranın pazara atılamaması...
    Konuyu özetlemişsin zaten, herkes elinde üç kuruş birikince uzak mekiği yapiyim yok aventador topliyim derse olacağı bu
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında evinin garajında countach yapan bi adam vardı hatta forumda da konusu açılmıştı o konuyu hatırlayan varmı

bide böyle birşey varmış Almanyada
    Lamborghini Countach-Replika als Sportwagen/Coupé in St. Wendel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence güzel bi e30 toplayın orda çok daha zevkli olur.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Corsan
    Misafir
    Konuyu özetlemişsin zaten, herkes elinde üç kuruş birikince uzak mekiği yapiyim yok aventador topliyim derse olacağı bu
    Hocam, bilmeden yorum yapmanız biraz canımı sıktı açıkcası. Yaptığım işleri bilmemeniz yüzünden böyle bir yorum yaptığınıza inanıyorum. Devletin ne yaptığı benim umrumda değil. Bu yüzden konuyu daha açmak istemiyorum. Ayrıca, bireyin yaptığı bir şeyi topluma mâl etmek büyük bir yanlıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam, bilmeden yorum yapmanız biraz canımı sıktı açıkcası. Yaptığım işleri bilmemeniz yüzünden böyle bir yorum yaptığınıza inanıyorum. Devletin ne yaptığı benim umrumda değil. Bu yüzden konuyu daha açmak istemiyorum. Ayrıca, bireyin yaptığı bir şeyi topluma mâl etmek büyük bir yanlıştır.
    Toplum bireylerden oluşur diye biliyurum ben ama konuyu daha fazla açmayalım sizin konuda hiç olmasın

Özet oalrak sanırım tarif ettiğiniz eski fakir kısım ve orta kısımlara dahil değilsiniz en azından onu anlıyorum

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger makul fiyatlar icinde olursa kitten bende alabilirim
    Bahceye koyup onunde cay icmeyi dusunuyorum
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Corsan
    Misafir
    Toplum bireylerden oluşur diye biliyurum ben ama konuyu daha fazla açmayalım sizin konuda hiç olmasın

Özet oalrak sanırım tarif ettiğiniz eski fakir kısım ve orta kısımlara dahil değilsiniz en azından onu anlıyorum
    Konumuz benim kişiselim değil, yapmak istediğim iştir. Her birey farklıdır. Bir bireyin yaptığı hata topluma mâl edilemez.

Emin olun ki, o aracı 0 alacak paraya sahibim ama benim yapmak istediğim elimde olan boş vaktimde bir hobi edinmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz benim kişiselim değil, yapmak istediğim iştir. Her birey farklıdır. Bir bireyin yaptığı hata topluma mâl edilemez.

Emin olun ki, o aracı 0 alacak paraya sahibim ama benim yapmak istediğim elimde olan boş vaktimde bir hobi edinmek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)