hocam anladık sitede para sıkıntısı çekmiyenler var ama çekenlerde kendi hallerinde takılıyor ben çok iyi biliyorum altındaki arabaların yarı fiyatına ne arabalar var yollarda ağlatıyolar milleti :)
Printable View
ben olsam bunu alırdım Connecting site...
ben ne ford taunus lar gördüm m3 bmwleri yollarda ağlatıyo adam arabasının kaportasını yamultuyor 'sana harcadığım paranın .... ' sövüyor ben çok duydummm :)
doğrudur 15 tl ye alıcağın arabada birşey olmaz ama ne arabalar görüyoruz ne kazalar yapıyorlarda içlerinden insanlar nasıl çıkıyor :(
306 GTi 106 GTi'ye göre daha geniştir, ayrıca da zevkli bir araç.
Sertac e93le 4 kisi kis gunu ustu acik gobekte sifir cizdigin videoyu ekle de sussun şu cihan
e30 alacaksan mutlak paran olsun kenarda motor seçeneği olarak 318is ve yukarısı sana e30 hissettirir..15binede 6 silindir düzgün bişey zor bulunur..318isde kilit recaro eğerki lpg istiyosan lpgli olana ve en önemlisi sunroof olmalıdır bmwde 15bine yine zor bütçeyi arttırmalısın
clio sport, pug xs, Quick silver,roland garros al hocam. görsel olrak güzelleştirirsin, 1.6 16 v motorlarıda gayet zevklidir, model olarakta yüksek modeller, naçizane fikrim
106 gti dicem ama piyasa o kadar uçtuki şuan 15 e alcağın 106 lar üzer seni pişman eder :D
Madem kalıplısın. O zaman o paraya alabileceğin arabalar,
Golf 3 gti
Astra Gsi
Fiat Bravo
Şahsi tercihim 1.6 bravo alıp a dan z ye tüm eksiklerini halledip binmek olurdu
integra al parça sıkıntısı yok :)
Crx de alabılırsın 190 boy 85 kg yım cok rahat sıgıyorum