Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Printable View
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
filtre yağ değişiminin alakası yok denilmiş de, neye göre alakası yok? aküden kaynaklı belki bir iki kere ekranda bu arızayı görmüşsünüzdür ama bu şanzumanın 'fıtratında' var maalesef bu tarz arızalar hele ki e39 larda...siz 5 araçla deneyimlerinizi aktarıyorsunuzdur en fazla...
filtre olayını sordum çünkü belli km ye kadar filtre değişimi yapılmamış e39 larda ya da aynı şanz.a sahip diğer BMW lerde, bu değişim yapıldıktan sonra sıkıntı oluyor...
Yag filtre degismemisse solenoidler asinip bosluklu calisiyor olabilir, yag isinip inceldiginde iyice kacak basliyip ariza verme durumu yasanabilir..
Kayinpederin 206 da oldu, biraz yuklenince arizaya geciyordu, solenoid degisimi ile birlikte sorun duzeldi..
aracınızı ıyı bır elektrıkcıye goturun vede aracınızda elektrık kacagı yanı arac yattıgında aracdan elektrık ceken akunuzu zayıflatan bıseyler olup olmadıgını kontrol ettırın
ve akunuzu kontrol ettırın
ozellıkle sarj dınamonuzu kontrol ettırın
bıde ılk mesajımda yazmıstım aracı lıfte kaldırdıgınızda orda bı içiçe gecen soket var onu kontrol ettırın genelde onun ıcıne su gırer ve bu probleme neden olur
guzel bı ızole ıslemıyle sorun cozulur
sanzımanınız 5hp dıye tabır edılen sanzımandan sorununuz yuksek ıhtımalle elektrıksel