2 araç arasında RCZ daha mantıklı görünüyor.
Alternatifi çok fazla olmayan araçlar.
Printable View
2 araç arasında RCZ daha mantıklı görünüyor.
Alternatifi çok fazla olmayan araçlar.
Ben oyumu roccodan yana kullanıyorum
Rcz 200 manuel, tek geçerim !
Illedeikisinden biri diosan rocco derim. Aama bana sorarsanparan kadar bmw yebin derim ;)
Rcz 200 manuel geçerli alınır , Rocco ayağa düştü .
RCZ +1
rcz bana çok itici geliyor ayrıca 2. el de düşünmek lazım. roccoda alınacaksa çok bomba bir renk alıcaksınki görselliği olsun beyaz çok var ama mavi ile kırmızı daha az.
2sini de kullanma şansım oldu. Hatta şu an aktif olarak 156'lık rcz kullanıyorum.
Rocco iç mekan olarak 1-2 adım önde. Özellikle çok fonksiyonlu direksiyon ve rc510 mu ne bence güzelleştiriyor. Ekran Rcz'ye de sonradan takılabiliyor.
Ama iş dış görünüşe geldi mi Rcz bu sefer öne çıkıyor. Yol tutuş bence 19" jantlara göre çok iyi. Arka koltuk muhabbetini zaten anlatmaya gerek. Rcz kafadan sınıfta kalıyor :D
Daha önce dp yaptırmıştık dün de yazılım yaptırdık ortalama 190-195hp fln oldu. Yazılımdan sonra bile gaz tepkisi kendini belli etti.
Uzun lafın kısası ben olsam tafikteki Rocco fazlalığından daha az görünen Rcz'yi tercih ederdim. Özellikle beyazın sedefli olması daha da bi güzellik katıyor.
Hortlatalımmıı ? Sadece çok şık diye RCZ alın demek biraz kolaya kaçmak oluyor sanki :) İkisini peşpeşe binip sürmek test etmek istiyorum şu sıralar..
Sayı olarak 200'lük manuel sahibinden'de 27 tane var, otomatiğinden geçtim zaten. Sayısı hep azmıydı manuel rcz'nin arkadaşlar ?