Doğru panpiş seninki de vardı bende, unutmuşum onu uyku sersemliğime ver :D
Printable View
Doğru panpiş seninki de vardı bende, unutmuşum onu uyku sersemliğime ver :D
Güzel bi dolulukta (Allure Paket + bi kaç opsiyon) 308 için 75.000 - 80.000 TL gözden çıkarmak gerekiyor.
Ayrıca test sürüşüne gittim ve 308 in içine oturunca sanki bi 106 ve 206 havası hissettim.Astra J - Yeni Leon gibi ferah gelmedi bana :/ Aynalar küçük direksiyon biraz gereksiz ufak gibi noktalar gözüme takıldı. Fakat 308 in yeni otomatik şanzımanını çok başarılı buldum. Özellikle simetrik kadran tasarımı çok çok başarılı...
Diğer yandan Yeni Leon ve Kia Cee'd arasında kalmış olsam sanırım Leon'u seçerdim :)
Kia'ya gittim bu gün. Göründüğü kadar kaliteli değil araçlar yada bana öyle geldi. Boşunda da şuan bindiğim 14 ile 18 bin arası saydıkları aracın özelliklerinden ekstra bir tek otomatik klima var, eksikleride var yanında üstüne üstük. En dolusu çok güzel 80bin fiyat veriyorlar onada. Leon kaldı tek ihtimal geriye inceleme fırsatı bulabilirsem, 60 bin verilecek kalite hissini verirse ki verir diye tahmin ediyorum vw grubu olduğundan alıcı olucam kısmetse.
Bir ihtimal daha var tabi 2012 208 thp allure almak. Nedense bu yeni seçenek çok cazip geliyor bu aralar
208 thp allure donanım gayet dolu güzel bir araç. Bu seçeneklere göre biraz bagaj küçük ve 1.4 hdi'dan sonra yakıt masrafı illaki artacak. Başka bir negatifi yok. Bence tercih edilebilir, birde kırmızısı olursa janjanlı böyle kımıl kımıl duruyor:) (Alluresi varmı bilmiyorum ama 1.6 hdi olanları yakıt dezavantajınıda bitirir.)
nedense 308 ler çok hoşuma gidiyor 308 derdim.
Tipini beğenir misin bilmiyorum ama sıfır km Nissan Note 1.5DCI Platinium'da 60.000tl civarı liste fiyatı var, başka bir seçenek olabilir.
http://www.nissan.com.tr/araba-modelleri/yeni-note
Alfa guılıetta bakabılırsınız. 105 hp 320 tork 6 ileri manuel.