Minici olarak videoları bekliyoruz başkan :D
Printable View
Konu sahibi hangi yakada dusunuyor acaba denemeyi ?
cuma akşamı uygunmudur yusuf yılmaz gelecek sanırım ibizası ile
Cuma ve Cmts hem trafik yoğun hemde polis sıkıntısı var. Eğer uygun olursa bu gece deniyebiliriz.
Boşa dönüyor bu konu :)
Kisaca ozet geceyim, 2 hafta once actim konuyu. Aciklama yapmaya ihtiyacim olmasada;
2 hafta once actik haftasonuna hazirlaniriz dedik, Istanbula cıg dusmedigi kaldi.
Gecen hafta zaten ben yurtdisindaydim, cumartesi gecesi dondum.
Konu bosa sariyor diyen arkadaslar takip etmesede olur, kimseye birsey kanitlamaya ihtiyacimiz yok. Min 2 gun onceden zaten yazariz deneme olacak ise. Nitekim ozelden konustugum kisilerde var.
Bu aksam icin yazan olmus. Aracim avrupa yakasinda, ben anadolu yakasindayim ve sabah ***** is var. Istanbul icerisinde de 11 de deneme yapilmayacagi icin haftasonu olmasi gerekmektedir.
Hayal kirikligi yasayanlar kusura bakmasin.
Denemeden once haber veririm
Keremle konustuk haber verecek isteyen gelir isteyen gelmez konu sulanmasin her isteyene istedigi dk denemeye cikamayiz zaten
Cuma gecesi DEV hazir arkadaslar..
12den sonra istenilen saatte denenir
Cuma aksami Allah izin verir havada guzel olursa,
deneme yapilabilir.
Numaram 0535 366 9595
Cuma gunu yer mekan belirlenir
Kerem
deneyin artık :)
Anca havalar duzeldi :)
Bizde gelebilirz cuma gecesi arac ep3
feh kpro emme kelebek.240 civari dyno var.
Zemin kuru hava soğuk DEV gergin mi kekuti :D
Ben hazirim yarin aksama, Anadolu uygunsa gece 1.30 gibi gorusulur..
Telefon numaram ustte yaziyor
Hayirli gunler
O denememi kanka banada haber ver geliriimmm alayina mermi olur mini masallah dev mini candir gordugum en guzel o speclerde mini ☺️✌️😉
Biz geçen Pazar gecesi bile sıkıntı yaşadık heryerde cevirme var. Anadolu'dan ekstra çekiniyoruz hatta inşallah sorunsuz geçer.
Cümbüş olmasına gerek yok zaten 10 tane type-r gelmesin en hızlısı hangisiyse o gelsin (hahhaha kanka adına niye böyle bi atar yaptım bilmyiorum konunun rehavetine kapılmış olsam gerek :D )
Dur olm naptin lan :)
Zikmeseler bari
4-Typer + rc ile geleceğiz Kekuti ile görüşdük telde.
Herkes farkli biyerde.. orta yol bulunmadi. Istanbulu fetihe cikicam heralde 250 km yol :D
Ben once Avrupa yakasina gecicem, Mini ile denicez.
Saat 2 gibi Anadoluya geliyorum. ***** yere girmeden, Orhan Guney kardesi aricam.
yusuf beyde polosuyla gelicek heralde.
Hayirli geceler simdiden kazasiz belasiz :)
Konuyu update edin arkadaslar.. Avrupa yakasindaki denemede galip Kerem'di. Anadolu da durumlar nasil ?
Helal olsun Kekutum caddeden cikip kumburgaza ordan cikip gebzeye roll a gitmek denilicek laf yok anadoluda da galip degismedi Gorkemim DEV hizli :D masallah
Tesekkurler brolar, 2 cupra bide miniyle denedik baska gelen olmadi malesef aksilikler olmus sanirim..
gelen herkese tesekkurler :)