FK Columbus Spor Koltuk - Yarış Koltuğu Otomarketim.net
arkadaşlar bu modeli beğendim başka güzel modelleri de var, bunlar orijinal mi bilen var mıdır? getiren firmayı bilen var mı güvenilir midir?
çok sıkıldım koltuk aramaktan yeminle!
FK Columbus Spor Koltuk - Yarış Koltuğu Otomarketim.net
arkadaşlar bu modeli beğendim başka güzel modelleri de var, bunlar orijinal mi bilen var mıdır? getiren firmayı bilen var mı güvenilir midir?
çok sıkıldım koltuk aramaktan yeminle!
Buradan benim arkadaşa bilgisayar tipi almıştık, gayet sağlam bir üründü yine FK marka. Orjinalliği hakkında kesin yorum yapmamakla birlikte, kaliteli olduğunu düşünüyorum...
FOR US BY US
[/CENTER]
Fiyata bakipta orj. mi diye kafada ? olusturmaya gerek yok. FK nin giris seviyesi urunleri artik ciddi anlamda ucuz.
bknz:206 coilover resmi sitesinde 150 euro![]()
Fk Columbus Spor Koltuk - Yarış Koltuğu 22365729 - n11.com
buyur burdan yak ! aynı mal fiyat takım olarak yarısı :S N11.com da çalışan var mı acaba?
FK Türkiye distribütörü otozula diye bir firma, zamanında coilover için görüşmüştüm.
Direk firmayı ararsan net fiyatı alırsın abi
n11'de ilanı olan firma da aksaray'da bir apartman dairesinde internet satışı yapan kişilere ait
otomarketim.net ile sıkıntı yasıyorum. Bugun gun icerisinde sorunum cozulmez ise konu acacagım. Ellerinde stok felan yok abi. Kapora alıp 2 hafta da felan getirteceklerini soyluyorlar. Benim istedigim urunu 1 ay oldu getirtemediler. Kaporayı geri almak için peşlerinden koşturuyorum...
BSM PERFORMANCE
Biraz ugrastırsa da kaporamı geri aldım. Kendileri ile sorunum çözüldü. Yerleri Aksaray'da web siterlerinde gorsel olarak hep aranan koltuk coilover vs urunler mevcut. Ama işte stok yok. Ben coilover siparisi vermiştim. Karayolu ile getirirken Bulgaristan gumrugune takıldı dediler. Yok evraktı yok şuydu derken. 1 ayı gecti. Halen urun ortada yok.
Diger n11 deki sitedeki koltuk icin de mutlaka site uzerinden mesaj at abi; koltuk stoklarınızda mevcut mu diye. Sonra benim gibi bekleyip durma...![]()
BSM PERFORMANCE
Abi valla koltuk isi acayip önemli. Bence oturup konforuna rahatlıgına bakılması lazım. Yoksa tüh 300 degilde 600 vereydim baska marka alaydım durumları olusmasın . . .
BSM PERFORMANCE
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Sparco R333 bakın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)