User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 3.20i ed 1.6 motora 2.0 320i 184 hp veya 3.28 hava filtresi takılır mı?

killyex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3.20i ed 1.6 motora 2.0 320i 184 hp veya 3.28 hava filtresi takılır mı?

Merhaba arkadaşlar, hava filtre kiti almak istiyorum ancak sadece kutu ıcı fıltreler mevcut durumda. Ancak ıyı fırmalar sadece 2.0 motorlar ıcın hava fıltresı uretmış durumdalar. Aracım 1.6 170HP 3.20i ed . İnjen veya Afe Powers'ın 3.28 için veya 3.20 184 hp ıcın uretmış oldukları performans kutu ıcı fıltre kıtı alırsam herhangı bır zararı olur mu? Arıza yakar mı? Akış metrede sorun olur mu? Teşekkur ederim Cevaplarınızı beklıyorum.
    "Be the change you want to see in the world"

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin motor pozisyonunu hic incelemedim. Fakat muhtemelen oturmaz kit arabana. Ayrica borunun ustundeki sensor'de uyum saglamayabilir. Sensor delikleri uyum saglasa bile boru capindan dolayi uyumsuzluk veya az hava cekisi olabilir. turbo'nun hava giris kismina bakip ona uygun malzeme uretmek gerekir. Kafana gore al tak isleri sadece cebini yorar kardesim. zaten uyumlu olsaydi firmalar yazardi ilan basliklarina.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

killyex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin motor pozisyonunu hic incelemedim. Fakat muhtemelen oturmaz kit arabana. Ayrica borunun ustundeki sensor'de uyum saglamayabilir. Sensor delikleri uyum saglasa bile boru capindan dolayi uyumsuzluk veya az hava cekisi olabilir. turbo'nun hava giris kismina bakip ona uygun malzeme uretmek gerekir. Kafana gore al tak isleri sadece cebini yorar kardesim. zaten uyumlu olsaydi firmalar yazardi ilan basliklarina.
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. 184 için var 170 ıcın yok, cıksa dıye beklıycez artık.
    "Be the change you want to see in the world"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler