Artık ses ısındıktan sonra gelmeye başladı :) eli kulağında..
Printable View
Artık ses ısındıktan sonra gelmeye başladı :) eli kulağında..
Boyle seyler bı kac kez tekrarlayınca ınsan aracından sogumaya baslıyor. bence arac degısımıne kadar yolunuz var onlar dırenecektır ama sızınde kararlı olmanız lazım :)
araç 39,5 bin kmde garantiden pompa tekrar değişti.
40,5 binde kaput açıkken şans eseri 1 sn lik vızladı gitti ses.. Umarım tekrarlamaz bir kez daha
Arkadaşlar otomatik gergide sorun olma ihtimali varmı? Fazla gerdiği için devirdaim pompasına zarar veriyor, bir süre sonrada bozuluyor? Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Cok anlamam ama mantiken olabilir. Eger yeni sifir parcada da ayni sorun yasandiysa, demek ki bu parcaya tahrik veren sistemde veya o sistemin elemanlarinda sorun vardir. Eger kronik arizali 0 parca ustuste size denk gelmisse cok sanssizsiniz, bu da dusuk bir ihtimal.
Aynı hatadan 3. kere gidildiğinde para iadesi ya da sıfırıyla değişim isteme hakkınız doğuyor. Aracınız şirket üzerine değilse bu konu üzerinden ilerleyebilirsiniz.
selamlar,
aynı araç sahibiyim 1.4 tsi 122 stronic. aynı ses bende de mevcut. rolantide ısındıktan sonra sureklı gelmekte.
hatta araştırırken a1-forum.co.uk de yine sizin konuyu gördüm :)
bende servise gittim birşey yok dediler. işin ilginç yanı bundan önce 1.4 125hp leon vardı onda da o ses geliyordu.
sanıyorum bu motorda kronik bir rahatsızlık ama millet bizim gibi rahatsız olmadığı için öyle biniyor araçlarına.
Siz hangi serviste değişimi yaptırdınız ?
39 bin kmde 3.kere pompa değişti, şuan 44 binde ses yok.
Orjinal parçanın bu kadar sorun çıkarması çok can sıkıcı
Almanya mail attınız mı bu konu ile ilgili ?
Aracın değişimi isteme hakkı yok mu 3 defa aynı şeyden dolayı bozulursa diye ?
0 parça bazen daha kötü oluyor ki dün başıma geldi. Orjinal motor kulağı 6 sene dayandı gittim serviste yenisini taktırdım 2 sene dayanmadı dün garantiden 0 ı takıldı daha kötü oldu sağ önden tırrrr die ses gelior baya :) Yarın gidicem tekrar bakalım nolcak. Gerçi hadi benim araç eski takılan kulak allah bilir kaç sene önce üretildi ama yeni arabada olması ilginç tabi 0 parçanın sürekli bozulması. Belkide tamamlayan parçalarda sıkıntı vardır o yüzden bozuluyodur
Tamamlayan parçalarda sıkıntı olabileceğini bende düşündüm ancak v kayışında herhangi bir gerginlik yada gevşeklik söz konusu değil, otomatik gergi fazla gerse sesten belli olur diye düşünüyorum. Ayrıca bende garanti bittikten 15 gün sonra motor kulağını değiştirmek zorunda kaldım lok lok ses yapıyordu sürekli.
Almanyaya mail atmadım, servis almanya ile görüşmüş, pompanın ortasında bir yere yağ sürüp öyle takmışlar bu sefer.. Şimdi bir daha bozulursa değişim hakkım var evet ama Türkiyede sonuca varılmak çok zorMUŞ. Yan sanayisi çok daha dayanıklı olduğu söyleniyor. Yan sanayisi takılma durumunda v kayışına bağlı olan şeyler garanti dışına çıkıyormuş sadece.
Audi alıyorsun güya verileceği arabasının arkasinda durmuyor.
Birsey 3 defa bozuluyorsa alacaksin arabayi yenisini vereceksin.
Skoda seat değil ki audi ya vay anasini kardeşime düşünüyordum bu konu a1 listeden çıkarttı
Ve evet araç 49800 de ufaktan vızıldamaya başladı :)
24bin-değişti
29bin-değişti
39bin-değişti
ve şuan 49bin..
hadi bakalım hayırlısı
arkadaşlar selam araç 51bin e merdiven dayadı.. Ses biraz daha sabit şekilde gelmeye başlasın, service@audi.de ile iletişime geçeceğim.. İnternette Audi AG adlı grupta insanlar sıkıntılarını yazmış ve dediğim mail adresine iletişim bilgilerini yazmaları istenmiş..
Neyse sonuca gelirsek sizce artık ne yapmalıyım? Arabayı elden çıkaramıyorum mecbur kalıcı çözüm bulmam gerekiyor.
Motora kuş kaçtı arkadaşlar cikcik ötüyor :)
Kimse almasın aldırtmasın!! Birçok insan bu sesten haberdar bile değil,kimse bizim kadar hassas değil ondan sorun yok sanıyorlar. Bakıma az kaldı gidince artık periyodik olarak devirdaim pompası değişiriz çünkü kalıcı çözüm yok. Servisin yaptığı sadece pompa değişmek. Hemde 3 kere pompa pompa pompa yani.