Oncelikle herkese merhaba aracımın plakası 16 ben onu 06 drk yapmak istiyorum emniyette vs. ne kadar masrafım olur bilenler yardımcı olursa sevinirim
Oncelikle herkese merhaba aracımın plakası 16 ben onu 06 drk yapmak istiyorum emniyette vs. ne kadar masrafım olur bilenler yardımcı olursa sevinirim
aracı yeniden satış yapıyorsun eger kendi üzerine ise başkasının üzerine yapıcaksın satış masrafın var 230 lira olması lazım ve yeniden sigorta bunlardan extra o plakayı almak ıcın emniyette gerisi sana kalıyor..
D ile başlayan 3 harfli plakalar gölbaşında.. Satışı yapacağın kişinin gölbaşı ikametli olması lazım..
aynı olayı 3 hafta önce yaşadım anlatıyım durumumu
aracım 35 plakaydı 1 sene böyle bindim ve araç babamın üstüneydi.Aracı sigortası bitmeye yakın eşimin üstüne aldım 230 lira noter masrafı var daha sonra sigortamı kestirdim ve trafik tescile eski plakalarımla gittim eşim ve benim ismimin baş harfleri olan plaka şans eseri denk geldi bana 45 tl ye LU plaka aldım özel alıcak olsaymışım 300 tl den aşşağı gelmezmiş bana öyle dediler
hepinize teşekkür ederim bilgilendirmeniz için toplam 520 lira harcayarak 06 drk 03 ü aldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)