kutu içi hava filtresi ne kadar faydalı
gereklimi
tesekkurler
Printable View
kutu içi hava filtresi ne kadar faydalı
gereklimi
tesekkurler
Alıntı:
focus611 Nickli Üyeden Alıntı
daha gecirgen ise kucuk de olsa guc artisi saglar...bence biraz daha gecirgendir...
bence en iyi verimi sunger filtre veriyor.erken zamanda temizlenmesi verimliliği devam ettirebiliyorAlıntı:
DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı
ancak gordugum kadariyla koton filtreler icinde toz u cok fazla tutyor,bu acidan iyi belki ama o toz bir zaman sonra camur gibi oluyor ve ne kadarda temizleseniz filtre uzerinde bir katman olusturuyor.ben bunu bir turlu yok edemedim.
arastirirsaniz gorursunuzki AEM artik filtrelerini yağlı koton yapmiyor.kağıt filtre ye donmus durumda.buda artık koton dan vazgecmemiz anlamina gelmiyormu sizce ???
buda benim dusuncem ,herkesin dusuncesinede saygi duyarim.ama 3 senedir bu isin ticaret kismindayim ve insanlardan gelen tepki cogunlukla sunger filtreden yana.......
bypass valfi filtrenin uç kısmına mı yoksa motor kısmına yakın takmak daha mantıklı? yada tam orataya bi yere mi?
bilgi için saol
Bende K&N koton filtre den sonra Pipercross sünger tipine geçtim. Sünger filtre özellikle yüksek devirlerde dahada iyi sonuç verdi. Artı olarak temizlemesi ve yağlaması daha kolay.
Sadece K&N de ses daha güzeldi...
Bilgiler için çok sağol.
306 için tamponun arkasına davlumbazın onune kadar uzatabılecegımız fıltre kıtı varmıdır..intake mesela????...bıktım boruları bırlestırmekten..???
saol bilgiler için
baba mütşsin varya senin konuyu açıyorum direk haa :D
Zetec-s 1.25 16valf çift egsantrik li fiesta mk4`e açik hava filtresi uygulamasi ve izolasyonu uygulamasi yapacagim. Tavsiyeleriniz nelerdir. Kit almak istemiyorum. Pahali bir seçim oluyor bence. Daha onceden okudugum forumda izolasyon konusundaki çozumler aklima yatti. Ama filtrede kararsizim.
en sağlıklı diye geçen testlerden bir kaçı varmı? göz atabileceğimiz?
Evet sonuç olarak AEM kiti taktırdım. Çok güzel konumlandı ve ses verdi. İçeriye bazen bi koku giriyor acaba filtreden dolayı mı?
Air Bypass Valve bunun calısma prensibi nedir ya nasıl su cekmiyor anlamadım
Kutuiçi filtre ile açık filtrenin temizliği aynımıdır?
emegıne saglık cok gusel bı acıklama olmus..
çok saol çok güzell