twingo iyidir dert yok tasa yok :D
Printable View
twingo iyidir dert yok tasa yok :D
Üstü açılabilen twingolardan alınır keyfe bakılır,
Ef nin crx in içinden çok daha geniş twingonun içi
33 kullanıyorsunuz sanırım konunuzu görmüştüm parça taderiği konusunda sıkıntı var mı? , kronik arızası var mı ? Ustası varımıdır ***** ben Isparta dayım burada boxer motordan anlayan birileri yoktur sanırım :)
10k ya şahsi fikrim
Konuya dönecek olursak, ef kasa, mazda 323 practica, ae92 , twingo , clio 1.8 rsi, 33 lere bakardım ben
Parça tedariği konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Birçok parçası Alfa parçacılarında hala mavcut. Servis konusunda da İstanbul'da birçok usta var. İnanılmaz zor araçlar değil, sadece bir-iki ayrıntısı var. Yani ustanın boxer mantığına vakıf olması gerekiyor biraz. Kronik arızası yok yalnızca şanzımanı biraz hassas. Yılın da vermiş olduğu sorunlar var şanzımanda. Bir bakımla üstesinden gelinebiliyor.
Tavsiyem tercihiniz ya 1.5 karb. boxer ya da 1.7 16v enjeksiyon boxer yönünde olsun.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Corsa olabilir
flash var düşünürsen konuşabiliriz satmayı düşünüyorum aracımı...
peugeot 106 sx var tek kapı 1.6 motor gidişi tatminkâr istersen özelden yazabilirsin
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim fakat hiç planda olmayan bi ihtiyaçtan dolayı bütçemden mecburen harcama yaptım :( o yüzden şimdilik araç alma hayalini erteledim otobüsle yola devam edeceğim :D fakat paramı yeniden toplayınca her bi yorumunuzu tek tek değerlendireceğim teşekkürler
O bütçeyle yüklenecek araç yerine sana mümkün olduğunca az sorun çıkaracak, sıkıntı çıkarırsada onarımını ucuz yoldan halledebileceğin bir araba almanı tavsiye ederim.
2000 swıft 1.3 karb + lpg verelim, aldık iş için kullanıyoruz sanayi içinde elimiz ayağımız gibi. Yakıt çok çok iyi. Direksiyon yumuşacık :) gidişi fenada değil yani. pm at düşünürsen :)
98 model daewoo nubira var 182 bin orijinal km si değişeni yok sağ arka çamurluk ve sağ ön çamurluk lokal boyalı
düşünürseniz 0507 840 40 10
Japon araçlara bakabilirsin, nissanın eski kasaları sorunsuzdur güzeldir.
Roverları önerebilirim.
Birde tempralar gerçekten uçan teneke ama konforlu güzel araçlar.
Suzuki swift bencede cok mantikli bir secenek bir arkadasmda vardi gerek parca fiyatlari gerek yakiti ve perfomansi gayet basarili fiyatlarda makul
Kia Sephia önermiş arkadaş berberde var bizim çok memnun.
Bir de geçenlerde muhabbeti oldu bizim şantiyenin güvenlik elemanı almış twingo 8000TL ye. Baktık baya orjinal güzel araçtı. Not adam rahat 185cm falan:D
üzerine 1-2 bin tl koyabilirseniz corsa c van 1.3 cdti alabilirsiniz