User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Alternatif atesleme bobini

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alternatif atesleme bobini

Selamlar, aracım X16XEL motorlu Astra F, atesleme bobinini değiştirmem gerekiyor.

Fakat delphi marka OEM bobin kalmamış hicbir yerde. Orjinal GM bobin ise X16XEL icin 520 lira.

Halbuki X20XEV icin olsun Z16XE icin olsun hep GM bobinler 200 lira civarında. Açıkcası digerleri 200 lirayken 500 lira vermek istemiyorum

Yan sanayi bobine de yanaşmıyorum. Linkleri koyayım oncelikle,

Delphi marka tükenmiş durumda olan bobin:

Opel Ateşleme Bobini Astra F - Corsa B - Vectra B - Combo B ALUÇLAR OTOMOTİV Online Opel Parça ve Chevrolet Yedek Parça Satış Sitesi ISTANBUL DELPHİ Opel Ateşleme Bobini

GM marka gereksiz pahalı olduğunu düşündüğüm bobin:

Opel Ateşleme Bobini Astra F - Corsa B - Vectra B - Combo B ALUÇLAR OTOMOTİV Online Opel Parça ve Chevrolet Yedek Parça Satış Sitesi ISTANBUL GENERAL MOTORS GM Opel Ateşleme Bobini

Yine GM marka X20XEV bobini, niyeyse 215 lira.

Opel GM Ateşleme Bobini Vectra B, Astra F, Vectra A, Calibra, Omega B, Astra G X20XEV Motorlar ALUÇLAR OTOMOTİV Online Opel Parça ve Chevrolet Yedek Parça Satış Sitesi ISTANBUL GENERAL MOTORS GM Opel Ateşleme Bobini

X20XEV bobininin X16XEL'e takilamayacagini dusunuyorum ama uyup uymadığı ile ilgili kesin bir bilgi bulamadım.

Yani 300-500'un hesabini yapmak olarak görmeyin de 500 lira orjinal bobine vereceğime R8 bobini takarım Alternatif olarak nasıl bir bobin kullanabilirim? Baglanti kısmını çözebilirim kablo soket vs ayarlanır problem yok o konuda.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mudur bilgisi olan?
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R8 bobini aldım, ay sonuna dogru montajını yapacagım nasipse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)