User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Enjektörler Hakkında

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Enjektörler Hakkında

Bir konuda yardıma ihtiyacım var.

Enjektörlerin soketlerinin farklı tiplerde olduğunu biliyorum, ev6 vs gibi fakat işeyen dip kısımları için de bir sınıflandırma var mıdır?

Yani ben enjektörlerimi değiştirirken neye göre araştırma yapmam gerekiyor? Mesela benim enjektörler tek noktadan işiyor, GTA enjektörleri 4 noktadan işiyor. Ustam o yüzden kullanamazsın diyor. Böyle bir durum var mıdır?

Biraz aydınlatırsanız sevinirim

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin enjektörler ev1 eski tip tombullar. 4 nokta olan dan da kullanabilirsiniz. Enjektörede empedans değerine dikkat etmek gerekli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunerviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin enjektörler ev1 eski tip tombullar. 4 nokta olan dan da kullanabilirsiniz. Enjektörede empedans değerine dikkat etmek gerekli.
    Evet bizimkiler ev1. Empedans derken ohm'dan mı bahsediyoruz? Eğer ohmsa oda bilgi dahilinde Peki ev1, ev6, ev14 sadece soketi mi temsil ediyor, yoksa komple bütün olarak mı?

Seninde dediğin gibi 4 nokta için ben kullanılır diyorum, sportivo yılmaz kullanılmaz diyor.

istediğim ccde enjektör de bulabiliyorum, o konuda da sıkıntı yok ama dediğim gibi kapağa giren kısımlar neye göre değişiyor, yanma odasına giren mesafeler farkediyor mu? Bunun sınıflandırılması neye göre yapılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bizimkiler ev1. Empedans derken ohm'dan mı bahsediyoruz? Eğer ohmsa oda bilgi dahilinde Peki ev1, ev6, ev14 sadece soketi mi temsil ediyor, yoksa komple bütün olarak mı?

Seninde dediğin gibi 4 nokta için ben kullanılır diyorum, sportivo yılmaz kullanılmaz diyor.

istediğim ccde enjektör de bulabiliyorum, o konuda da sıkıntı yok ama dediğim gibi kapağa giren kısımlar neye göre değişiyor, yanma odasına giren mesafeler farkediyor mu? Bunun sınıflandırılması neye göre yapılıyor.
    Evet empedans ohm değeri. Ts motorların cf1 leri sizin tip enjektör cf2 den itibaren 4 delikli tipe dönüyor. Aynı şekilde 2.5 v6 da bu şekilde. Bence sprey pattern çok aşırı değişmedikçe fark olmayacaktır. Hatta 4 delikli model daha iyi atomize edebilir yakıtı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunerviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet empedans ohm değeri. Ts motorların cf1 leri sizin tip enjektör cf2 den itibaren 4 delikli tipe dönüyor. Aynı şekilde 2.5 v6 da bu şekilde. Bence sprey pattern çok aşırı değişmedikçe fark olmayacaktır. Hatta 4 delikli model daha iyi atomize edebilir yakıtı.
    Eyvallah bilgiler için çok sağol Anıl.

Son önemli sorumun da cevabını bulursam süper olacak.
    Enjektörlerin alt kısmını nasıl öğreneceğiz? Ben gidip ev1 enjektör ne alırsam alayım oturcak mı?

Bunun da cevabını veren olursa çok sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ev1 tip enjektör ve ev1 tip connector olarak ayrılıyor.
    Ev6 body ev1 connector olur. standart o ring kalınlığındaki hepsi olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)