Ben tuner olsam ve garanti vericek olsam aynen şunu yapardım. Arkadaşım ne kadar harcadın motora? Kırarsam ne kadar ödicem sana? 20.000 usd mi? ok arkdaşm imzalayalım anlaşmayı kırarsam 20.000usd yi öderim ama yazılımı da ödeyeceğim rakamın %25 ine yani 5.000usd den yaparım.
eğer arabanın ayarına 500-1000 tl yi bile zorla ödüyorsan, o zaman tuner ancak senden dyno ve yazılım parası almaz herhangi bir durumda. daha ne yapacak adam
aynı şekilde retifiye hatası muhabbeti. Sen rektifiyeciye 1000 TL yi elin titreye titreye öde, motora rektifiye yaptır sonra motor kırılınca 20.000 doları adamdan talep et niye rektifiye hatası. kusura bakmasın kimse ama kimse buna garanti veremez. adam 1000 tl den 40 araba toplasa, 41. de hata yapsa hayat birikimini sana mı verecek?
Yurtdışında neden büyük firmalar motorlarına garanti veriyor? çünkü piyasada işçiliği ve parçası 15.000usd tutacak işe 30.000usd istiyor. Ben motorumda sorun olursa garanti veririm diyor ki başımıza geldi, onda bile %100 hatalı oldukları yerde işi yokuşa sürmeye çalıştılar