User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: e30 gösterge paneli sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e30 gösterge paneli sorunu

s.a arkadaslar 1990 model aracımın gostergelerı calısıyordu lakın belli süre sonra 100 km ye kac lıtre yaktıgımızı gosteren ibre aptallasmaya basladı sonra takılıp kalıyordu kutup bası cıkartıldıgındada devir saati 3 bın devırı gecmıyor ve yanlıs gosterıyordu 1 hafta sonra duzelıyordu ancak sımdı km sayacıda bozuldu devır saatı gene aynı ve harelet gostergesıde tıtreme yapıyor km ve 100 km yakıt gostergelerı bağlantılı tıtreyerek calısıyor sadece benzın ve hız gostergesı calsııyor gostergelerı soktum demızledım dagıttım sankı sase almıyormus gıbı ama gene degısmedı bı yardımcı olursanuz sevınırım tesekkurler

ReSuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaslar 1990 model aracımın gostergelerı calısıyordu lakın belli süre sonra 100 km ye kac lıtre yaktıgımızı gosteren ibre aptallasmaya basladı sonra takılıp kalıyordu kutup bası cıkartıldıgındada devir saati 3 bın devırı gecmıyor ve yanlıs gosterıyordu 1 hafta sonra duzelıyordu ancak sımdı km sayacıda bozuldu devır saatı gene aynı ve harelet gostergesıde tıtreme yapıyor km ve 100 km yakıt gostergelerı bağlantılı tıtreyerek calısıyor sadece benzın ve hız gostergesı calsııyor gostergelerı soktum demızledım dagıttım sankı sase almıyormus gıbı ama gene degısmedı bı yardımcı olursanuz sevınırım tesekkurler
    sanki bi temeazsızlık gibi ama km sayacın ve hız gösterden defransiyalin üzerindeki okuyucuya bağlıdır defreansiyel üzerindeki okuyucun oraya bazen su dolar ondan bi gösterir bi göstermez hızı ve km yi.. belki ordandır.. bi bakılabilir..
    E30 - 3.18is supercharged...

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    E30un göstergeyi sökmek biraz meşakatli ama sorun ya göstergenin soketlerinde bi temasızlık var yada gösterge panelindeki devrelerde bi sıkıntı oluştu

ben anlamam , yaptıracak ustamda yok dersen İstanbulda Bostancı sanayiide Erduran ustayı bulup göstergeyi ona teslim et gerisine karışma çözmeyeceği sorun yok gibi

nereden biliyorum çünkü aynısı bana olmuştu hatta hız göstergem çalışmıyordu bayaa oldu yaptıralı herkes git Gösterge al dedi Erduran amcaya götürdüm göstergeyi bir günde halletti
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReSuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki bi temeazsızlık gibi ama km sayacın ve hız gösterden defransiyalin üzerindeki okuyucuya bağlıdır defreansiyel üzerindeki okuyucun oraya bazen su dolar ondan bi gösterir bi göstermez hızı ve km yi.. belki ordandır.. bi bakılabilir..
    hızı gosterıyor soktum temızledım soketlerlede oynadım ama nafıle altına bı gırıp bakıcam zaten bı dunya problem var yemın ederım sogudum arabadan bıde tuplu olsa ne olacak bılmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E30un göstergeyi sökmek biraz meşakatli ama sorun ya göstergenin soketlerinde bi temasızlık var yada gösterge panelindeki devrelerde bi sıkıntı oluştu

ben anlamam , yaptıracak ustamda yok dersen İstanbulda Bostancı sanayiide Erduran ustayı bulup göstergeyi ona teslim et gerisine karışma çözmeyeceği sorun yok gibi

nereden biliyorum çünkü aynısı bana olmuştu hatta hız göstergem çalışmıyordu bayaa oldu yaptıralı herkes git Gösterge al dedi Erduran amcaya götürdüm göstergeyi bir günde halletti
    soktum komple dagıttım ama sankı gostergeden degıl arabaya bı sase gelmıyo gıbı arada tıtrıyo falan devreyı tamamlayamıyo gıbı komple dagıttım temızledım hala bısey yok aynı dedıgın gıbı anlayana verecez arabayı komple vercem zaten

bugrahangul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ustanızın iletişim numarasını paylaşabilir misiniz? Aynı sorun bende de var. Hararet ibresi ile devir saatıi sağlıklı çalışmıyor. Gösterecek iyi bir usta arıyordum bende. Ataşehir'de oturuyorum zaten. Hemen gidebilirim.

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar konu açmamk için buraya yazıyorum konu hortladı civiğimde rpm göstergesi sağlıklı çalışmıyor usta arıyorum tandık bıldık maslak olursa ideal olur, tamir ve bakım yapacak işin ehli birisi var mıdır göstermek için??
    Vtec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)