User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: araç gaza basmayınca stop ediyor

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

araç gaza basmayınca stop ediyor

Abilerim az önce trafikte biraz fazla kaldım ve lpg bitti aracı Bayır aşağı saldım benzinciye girdim lpg olmadığı için benzin aldım lpg düğmesinden aracı benzine aldım Ancak çalışmadı lpg düğmesini 1 konumuna getirdim araç çalıştı ancak ne zaman ayağını gazdan çeksem stop etti Dura kalka başka bir benzinciye vardım 20 tl lik lpg aldım ama araçta ki sorun hala aynı yolda giderken sadece benzine alsamda lpg ye alsamda sorun çözülmüyor ve araç sadece lpg düğmesi 1 konumunda iken çalışıyor ayağını gazdan çekince stop ediyor

araç 86 doğan l lpg markası atiker lpg ayarı subap karburatör ayarı yeni yapıldı
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yusufcan durum biraz karışık, arabayı benzınle çalıştırdığın zaman, karbüratörde benzin bırakmaman gerekir tekrar doğru düzgün lpg ile çalışması için, bunun için de gostergede ki tuşu ortada tutucan, karburatordekı benzin bıtıcek, araç stop ederken lpg yönüne cevırıcen tuşu, lpg ile calısıcak, he patırtı falan varsa lpg de çekiş kötü rolantı bozuksa, kaputu aç, benzin rolesını off konumuna al (ki zaten orda olması lazım). Baktın gene olmadı, sorunu bi lpgcıye hallettırmen lazım. Karbüratörlü lpg sistemlerinde ne yazık ki böyle dertler var.
    bbm pin :2B244451

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)