User Tag List

Sayfa 16/46 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
867 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118C candır. Bende 7-8 aydır kullanıyorum. Araç içinde belli olmasın diye griye boyadım. Aynanın arkasında daha kimsenin dikkatini çekmedi.
    Marş esnasında kapanma bir kaç defa bende de olmuş. Kapanmış ve geri açılmamış.
    Sesini açtım. Marştan sonra ses gelmesini bekliyorum. Alışkanlık oldu.
    GPS'de aldım. Ne olur ne olmaz lazım olur diye.

intertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sefer kendi alanımın dışında bir ürünün incelemesini yaptım. Araç kameralarını güvenlik kamerası olarak kullanmak isteyen bir çok kişi olduğu ve bu tarz ürünlerin incelemesinde de eksiklikler olduğu için bundan sonra IP kameraların da incelemelerini yapacağım. İncelemesini yaptığım model xiaomi'nin IP kamerası.
    İncelemenin tamamına düzenli şekilde ulaşmak için;
    Xiaomi IP Kamera Detaylı İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

İNCELEME ÖZETİ
    Xiaomi IP kamera, Xiaomi’nin ev, iş yeri, bahçe güvenliği için geliştirdiği, merkezi bir bağlantıya ihtiyaç duymadan internet üzerinden izlenebilen güvenlik kamerasıdır . Kameranın yanında gelen şarj cihazı ve 3 metre USB kabloyla bağlantısını yaptıktan sonra Mi Home uygulamasını akıllı telefonunuza kurarak cihazı modemle eşleştirip internete bağlı olduğunuz her yerden kameraya bağlanabilirsiniz.

Çocuğunuzu evde tek veya bakıcıya bıraktığınızda kontrol edebilmek için mükemmel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Cihaz 32 GB karta kayıt yapıyor. İnternet bağlantısı olmadığı zamanlarda da cihaz kayda devam ediyor.

CİHAZIN ARTI YÖNLERİ
    İnternet üzerinden görüntüye erişim imkanı,
    110 derece çekim açısı,
    İstenilen saatin kaydına erişim imkanı,
    Gece görüşü (Oldukça başarılı),
    Hareket sensörüne bağlı kayıt (Oldukça başarılı),
    Cihaz üzerindeki ledin açılıp kapanabilmesi,
    4x zoom,
    Dahili mikrofon ve hoparlör ve bunlara bağlı bas konuş özelliği,
    Uygulama üzerinden fotoğraf ve video çekebilme,
    Görüntü döndürme,
    Kolay kurulum.

CİHAZIN EKSİ YÖNLERİ
    720p 20FPS görüntü kaydı (Çoğu güvenlik kamerasından iyi),
    Uygulamanın Çince olması, (Konunun devamında uygulamayı çevirmeye çalıştım)
    Yanında gelen şarj cihazının amerikan priz olması,
    32 GB kart desteği,
    Ses kalitesi düşük,
    Duvara sabitleme aparatı mevcut değil.

ÇEKİM TESTLERİ
    https://youtu.be/DIiPlcw2GJk
    https://youtu.be/8_eMKBPJgtE
    https://youtu.be/eoX7evcI0iU

GÜVENİLİR SATIN ALMA LİNKLERİ
    Gearbest’den Xiaomi Gece görüşlü IP kamera – US edition
    49.99 dolar – Ücretsiz kargo
    Bu kamerayı “FBGES” indirim koduyla 45.99 dolara satın alabilirsiniz.
    http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_341366.html

Everbuying’den Xiaomi Gece görüşlü IP kamera – US edition
    49.99 dolar – Ücretsiz kargo
    Bu kamerayı “V05G17” indirim koduyla 46.34 dolara satın alabilirsiniz.
    http://www.everbuying.net/product1157169.html

Banggood’dan Xiaomi Gece görüşlü IP kamera – CN edition
    36.88 dolar – 2.32 dolar kargo
    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Xiao…..Camera-p-983655.html

DAHA FAZLA ÇEKİM TESTİNE ULAŞMAK İÇİN;
    Xiaomi IP Kamera Detaylı İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sjcam M20 modeli henüz elime ulaşmadı. M20 modeli için indirim kodu buldum.
    Normal satış fiyatı 119 dolar
    İndirimli satış fiyatı 92.99 dolar
    Çekim testleri ve satın alma linkleri;
    SJcam M20 – Çekim Testi – Novatek 96660 | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amazon.com : Blackvue DR650GW-2CH Built-In Wi-Fi Full HD Car DVR Recorder, 64Gb With Power Magic Pro - Black : Camera & Photo

su urunun muadili turkiyede ne vardir?

benim icin en onemli ozellikleri
    - kompakt tasarim( karsidan arabaya bakinca neredeyse gozukmez)
    - arac kapali iken hareket sensoru sayesinde kayit yapabilmesi
    - goruntu kalitesi (tatilde orda burda da kayit almak icin)
    - bir kere montajini yaptimmi unutup herseyin otomatik calismasi.

bu paralari gozden cikardim ama bilmeden is yapmak istemiyorum.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

kinder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam arkadaşlar.

junsun S100 wifili ürünü geldi dün montajını yaptım.

Elimde hafıza kartım yoktu sadece montaj yapıp wifi den bağlandım ilk izlenimim gayet başarılı bir görüntüsü var. İçinde hafıza kartı yokken bile görüntüyü izleyebiliyorsunuz.
    Fakat hafıza kartını takınca cihaz kendini kapatıp açıuyor ve wifide açık olmasına rağmen bağlantı kurulamıyor. hafıza kartını çıkartınca yine wifiden bağlanabildim.
    Reset tuşuna basarak resetledim ama bu seferde hafıza kartı olmadan bağlantı kuruyor ama görüntü yok.

Montajı için sigortakıtısı için kablo üçlarinda sigorta felan koymuşlar gayet kaliteli ve başarılı bir cihaz ama bende sorun çıakrdı. Aldığım yere mesaj attım başka hafıza kartı kullanın dediler.

Ben Scandisk ultra 32 gb class10 kullanımtım gidip toshiba class10 32 gb aldım yine kilitlendi. eski bi cihazdan 8 gb bi hafıza kartı vardı ama class6 ondada aynı sorun devam etti.

Satan firma şimdi benden video istiyor durumu açıklayan bende müsait çekip göndereceğim.

Ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum yada üründe bi sıkıntı var. Sizin wifili bir üründe böyle bir sorun başınıza geldi mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürünü bende çok araştırdım aslında ilaç bu ama aracı dışarıda bırakıyorsanız bizim memlekette kesin görür ve çalarlar. 1000-1200 tl verince de içi acır insanın kaskoya işletmek lazım Benima racım akşam kapalı garajda ama gündüz açık alanda duruyor. ücretsiz bi otopark olduğu içinde güvenlik ilgisi az çalınabilirdiye cesaret edemiyrum yoksa her zaman kalsın arabada ön ve arka görüntüayn ıanda wifili yine telefondan her ikisinide izleme imkanı felan gayet başarılı bir ürün.

Alıntı lncdlt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amazon.com : Blackvue DR650GW-2CH Built-In Wi-Fi Full HD Car DVR Recorder, 64Gb With Power Magic Pro - Black : Camera & Photo

su urunun muadili turkiyede ne vardir?

benim icin en onemli ozellikleri
    - kompakt tasarim( karsidan arabaya bakinca neredeyse gozukmez)
    - arac kapali iken hareket sensoru sayesinde kayit yapabilmesi
    - goruntu kalitesi (tatilde orda burda da kayit almak icin)
    - bir kere montajini yaptimmi unutup herseyin otomatik calismasi.

bu paralari gozden cikardim ama bilmeden is yapmak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar.

junsun S100 wifili ürünü geldi dün montajını yaptım.

Elimde hafıza kartım yoktu sadece montaj yapıp wifi den bağlandım ilk izlenimim gayet başarılı bir görüntüsü var. İçinde hafıza kartı yokken bile görüntüyü izleyebiliyorsunuz.
    Fakat hafıza kartını takınca cihaz kendini kapatıp açıuyor ve wifide açık olmasına rağmen bağlantı kurulamıyor. hafıza kartını çıkartınca yine wifiden bağlanabildim.
    Reset tuşuna basarak resetledim ama bu seferde hafıza kartı olmadan bağlantı kuruyor ama görüntü yok.

Montajı için sigortakıtısı için kablo üçlarinda sigorta felan koymuşlar gayet kaliteli ve başarılı bir cihaz ama bende sorun çıakrdı. Aldığım yere mesaj attım başka hafıza kartı kullanın dediler.

Ben Scandisk ultra 32 gb class10 kullanımtım gidip toshiba class10 32 gb aldım yine kilitlendi. eski bi cihazdan 8 gb bi hafıza kartı vardı ama class6 ondada aynı sorun devam etti.

Satan firma şimdi benden video istiyor durumu açıklayan bende müsait çekip göndereceğim.

Ya ben bir şeyi yanlış yapıyorum yada üründe bi sıkıntı var. Sizin wifili bir üründe böyle bir sorun başınıza geldi mi ?
    Junsun S100 benimde evime ulaştı ancak ben evde olmadığım için incelemesine başlayamadım. SD karta bilgisayardan format atmayı deneyin, cihaza SD kart takıldığı zaman kapanması normaldir. Tüm araç ve aksiyon kameraları açıkken kart takıldığında baştan başlar.

Bir fikrim var. Tamamen genel üzerinden konuşuyorum. Bu cihazın ayarlarını henüz bilmiyorum.
    Wifi bağlantısının yapılamaması cihazın otomatik kayda başlamasından kaynaklı olabilir. Novatek chipsetli cihazlar SD kart takılı ve şarja takılıysa açılır açılmaz kayda başlar ve menülere girişe izin vermez. Cihazın üzerinde kayıt başlatma durdurma tuşu varsa ona bastıktan sonra wifi bağlantısı yapmayı denemenizi öneriyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı intertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Junsun S100 benimde evime ulaştı ancak ben evde olmadığım için incelemesine başlayamadım. SD karta bilgisayardan format atmayı deneyin, cihaza SD kart takıldığı zaman kapanması normaldir. Tüm araç ve aksiyon kameraları açıkken kart takıldığında baştan başlar.

Bir fikrim var. Tamamen genel üzerinden konuşuyorum. Bu cihazın ayarlarını henüz bilmiyorum.
    Wifi bağlantısının yapılamaması cihazın otomatik kayda başlamasından kaynaklı olabilir. Novatek chipsetli cihazlar SD kart takılı ve şarja takılıysa açılır açılmaz kayda başlar ve menülere girişe izin vermez. Cihazın üzerinde kayıt başlatma durdurma tuşu varsa ona bastıktan sonra wifi bağlantısı yapmayı denemenizi öneriyorum.
    Dün akşam baya bir uğraştım sanıyorum sigorta panosundan yanlış bir bağlantı almışım. Cihaz çalışıyordu fakat düzgün değildi anladığım kadarı ile. Dün hafıza kartını takıp tüm bağlantılarını yeniden başka bir sigortadan aldım sorunsuz kayıtları aldı. Kontak ile açılıp kontak ile kapanıyor. görüntü kalitesi çok başarılı. IOS kullanıyorum. App Finalcam üzerinden çok hızlı bir şekilde anlık görüntüyü ve kayıtlara ulaşabiliyorsunuz. kayırları telefona indiriyor ve izliyorsunuz fakat video kısmına kaydetmiyor program kendi içindeki video klasörüne kaydediyor. Bunu da paylaşamıyorum belki yazılımı geliştirip telefonun videolar bölümüne aktarma işlemini yaparlar.
    Video kalitesi çok başarılı Gopro blackedition 4 kullanıyorum ama ona gerek kalmayacak gibi devamlı kayıt tak unut cihazlar için başarılı bence. İntertech senin bu konuda fazla deneyimin olduğu için daha iyi kıyaslarsın tabi incelemeni bekliyorum.

Ses kaydı biraz fazla dış sesi de alıyor gibi büyük ihtimalle cihaz üzerindeki vibrasyon etki ediyor olabilir. 32 gb Tosihiba class 10 kullanıyorum. Extrem ultra denemedim bir daha.

Fakat benim Aracım Polo GTI ve yağmur sensör olduğu için ayna bağlantı kısmı biraz kalın onu hesaba katmamışım. bu yüzden cihaz arasındaki boşluğa yerleştiremedim onun yerine ayna bağlantı ayağının sağına taktım. Kötü durmadı yine ayna arkasında gözükmüyor. Montaj fotolarını da yakın zamanda paylaşırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kinder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam baya bir uğraştım sanıyorum sigorta panosundan yanlış bir bağlantı almışım. Cihaz çalışıyordu fakat düzgün değildi anladığım kadarı ile. Dün hafıza kartını takıp tüm bağlantılarını yeniden başka bir sigortadan aldım sorunsuz kayıtları aldı. Kontak ile açılıp kontak ile kapanıyor. görüntü kalitesi çok başarılı. IOS kullanıyorum. App Finalcam üzerinden çok hızlı bir şekilde anlık görüntüyü ve kayıtlara ulaşabiliyorsunuz. kayırları telefona indiriyor ve izliyorsunuz fakat video kısmına kaydetmiyor program kendi içindeki video klasörüne kaydediyor. Bunu da paylaşamıyorum belki yazılımı geliştirip telefonun videolar bölümüne aktarma işlemini yaparlar.
    Video kalitesi çok başarılı Gopro blackedition 4 kullanıyorum ama ona gerek kalmayacak gibi devamlı kayıt tak unut cihazlar için başarılı bence. İntertech senin bu konuda fazla deneyimin olduğu için daha iyi kıyaslarsın tabi incelemeni bekliyorum.

Ses kaydı biraz fazla dış sesi de alıyor gibi büyük ihtimalle cihaz üzerindeki vibrasyon etki ediyor olabilir. 32 gb Tosihiba class 10 kullanıyorum. Extrem ultra denemedim bir daha.

Fakat benim Aracım Polo GTI ve yağmur sensör olduğu için ayna bağlantı kısmı biraz kalın onu hesaba katmamışım. bu yüzden cihaz arasındaki boşluğa yerleştiremedim onun yerine ayna bağlantı ayağının sağına taktım. Kötü durmadı yine ayna arkasında gözükmüyor. Montaj fotolarını da yakın zamanda paylaşırım.
    Sorunun çözülmesine sevindim. Dediğim gibi daha incelemesini yapmadığım için sadece tahminler üzerinden konuşabiliyorum bu cihaz için.

Şuan indirimde olan ürünleri toplu şekilde paylaşacağım.
    A118 Araç kamerası - "GBarackameracom" kupon koduyla 49.99 dolar
    İncelemesi A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

F68 Aksiyon/araç kamerası - Anlık indirimle 69.99 dolar - Bu ürün gerçekten çok iyi kalite sunuyor.
    İncelemesi F68 WIFI 4K Aksiyon Kamerası – Novatek 96660 | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Sj7000 wifi aksiyon/araç kamerası - Anlık indirimle 41.79 dolar - Wifi desteği olan gerçek 1080p 30 FPS çekebilen en ucuz kamera.
    İncelemesi SJ7000 WIFI İncelemesi – Çekim Testleri | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Soocoo F23 - Aksiyon/araç kamerası - 34.47 dolar - En ucuz 1080p 30 FPS çekim kalitesine sahip kamera.
    Soocoo F23 Aksiyon Kamerası Detaylı İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118C ikinci el satan kimse var mı ?
    GPS modulü ile birlikte ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sj5000x incelemesini bitirdim. İlk defa bu kadar uzun sürede bu kadar uzun inceleme yazdım. O yüzden kısa bilgi şeklinde ekleyemiyorum. İncelemeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    SJ5000X Elite Aksiyon Kamerası Detaylı İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi
    https://youtu.be/nSyt4eEd0A4
    https://youtu.be/tkslW2PgaHA
    https://youtu.be/M6abDs27L8s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DUYURU
    A118C modelinde indirim mevcut. 48.25 dolardan satılıyor. Almayı düşünenler hem kamera fiyatı hem dolar düşükken kaçırmasın.
    A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi Ayrıca incelemeyi çok daha detaylandırdım. Okumanızı tavsiye ederim.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahmini Teslimat Zamanı

Bu orjinal midir ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahmini Teslimat Zamanı

Bu orjinal midir ?
    Görseller hep aynı. Cihazı test etmeden bir şey diyemem. Novatek 96650 chipsetli a118 bu fiyata çok zor ama öyle diyebilirim. Ayrıca bu ürün pilli modeli. 8-9 ay sonra pil sıkıntısı yaşarsınız. Gearbestte şuanda hem a118c, hem xiaomi yi araç kamerası indirimde. Hatta xiaomi yi aşırı derecede düşmüş bir durumda.
    İncelemeye bakmanızı öneririm.
    Xiaomi yi araç kamerası - 54.99 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
    Xiaomi Yi 1296P – WiFi Araç Kamerası | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi
    A118c araç kamerası 48.25 dolar - Ücretsiz takip kodlu kargo
    A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece araç için kullanılacaksa a118c pilsiz olanı, action cam de olsun diyorsanız ixaomi gibi duruyor. Yurt içinden a118c temin edebileceğimiz bir adres var mı ?

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahmini Teslimat Zamanı

Bu orjinal midir ?
    şunu tavsiye ederim en azından gazladıgındada cekim yapıp wifiden tele atıp paylaşım yapabilirsin. ve gerçekten 1080p 60fps kalitesi var fazlasıyla tatmin olursun
    Xiaomi Yi Original 2.7 Inch 165 Degree 1296P Car DVR Recorder Support ADAS Sale - Banggood.com
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece araç için kullanılacaksa a118c pilsiz olanı, action cam de olsun diyorsanız ixaomi gibi duruyor. Yurt içinden a118c temin edebileceğimiz bir adres var mı ?
    Türkiye'de bulamazsınız. Xiaomi aksiyon kamerası olarak kullanılamaz. Pili çok düşük kapasiteli. Aksiyon kamerası istiyorsanız F68 4k WIFI favorim
    F68 WIFI 4K Aksiyon Kamerası – Novatek 96660 | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu tavsiye ederim en azından gazladıgındada cekim yapıp wifiden tele atıp paylaşım yapabilirsin. ve gerçekten 1080p 60fps kalitesi var fazlasıyla tatmin olursun
    Xiaomi Yi Original 2.7 Inch 165 Degree 1296P Car DVR Recorder Support ADAS Sale - Banggood.com
    Fiyat uygun değil, daha ucuza satılan yer var. 54.99 dolara satın alma linki: Original Xiaomi Yi 1080P Car WiFi DVR CN Version-61.36 and Free Shipping| GearBest.com
    İncelemesi Xiaomi Yi 1296P – WiFi Araç Kamerası | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geniş açılı, çakmaklı ile şarj edilebilen, gece ve gündüz çekimi iyi olan, araç içi kamera ne tavsiye edersiniz?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim araç kameram var fakat aracımda 12 volt çıkışı yok çakmaklık çıkışına takabilecegim aparat varmı yada başka nasıl bir yol önerirsiniz?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler