benim aracımda 3.5 vogtland yay ve 15 mm spacer var.bence günlük kullanım için ideal kombinasyon.5 lik eibach yaylar ile spacer sız çamurluğa sürten arkadaşım var o yüzden sürekli arabanın tepesindeyseniz tavsiye etmem.
Printable View
benim aracımda 3.5 vogtland yay ve 15 mm spacer var.bence günlük kullanım için ideal kombinasyon.5 lik eibach yaylar ile spacer sız çamurluğa sürten arkadaşım var o yüzden sürekli arabanın tepesindeyseniz tavsiye etmem.
Aşağıdaki linkte olan en güncel R56 dump valve'i mi kullandınız Yalın
https://3a663eb0fef48c6d2d60-a88f8eb...16797_x800.jpg
Abi çok daha bilgilisindir bana nazaran. Kesinlikle bunu sorgulayamam ama ds3 thp'nin şanzumanı çok daha uzun değil mi? Sayın Mami_makinen'in ds3'ü yanlış bilmiyorsam 370hp civarındaydı vf43 turbo 5. Vites 280/5 gibi bitiyor 6. Vitese daha atmadım ama hesaplamalarımıza göre 6. Vites 340 km hızda kesiciye giriyor demişti araç.
Benim bildiğim ds3 şanzumanı çok daha uzun 208 Allure'den. Yanlışım varsa mutlaka düzelt abi bende öğrenmiş olurum.
Daha önce hesaplamıştım
5. Vites Her 1000dd de 37.08kmh yapıyor
Mami nin araç komple motoriçi yaolu olduğundan 7500dd rahat döner ozaman 37.08x7500/1000=278kmh yapar
Yani Mami ile bizim hesap tam örtüşüyor
Gti ile ds3 200hp lerin şanzumanı aynı
Allure ve ds3 156 nin oranlarını bilmiyorum ama Yalın ın söylediği gibi aynıdır muhtemelen
Edilemez diye birşey yok nitekim yurtdışında örnekleri var
Ancak TR deki sınırlı sayıda THP müşterisi için yazılıma güncelleme ücreti vermek TR tuner firmaları için ne kadar fizible ona karar vermek lazım
Arkadaşlar genel olarak yazılımdan memnun olmadığım için geçen hafta stock yazılıma geçtim
Bir arkadaşım komple parçaları istiyor
Egzoz, i.c. turbo vs.
Satabilirim parçaları, zaten sonra aracı da satarım
208 için cidden emek sarf ettim
Bakalım kısmet herşey belki bir süre sonra başka bir yazılım ve hard setup olabilir
@ZX-636R yazılım Dr. Ecuydu dimi ?
piyasa da o kadar koşan thp var. Uygun yazılımı çok kolay bulursun abi
Elinde gti anahtarlığı olan var mı? Servis 5 li satıyor
Araca bu kadar emek vermişken kıyamadım ve son birkez daha yazılımı değiştirip denemek istedim. Şuanda araç çok farklı yürüyor. Artık bir süre arabaya birşey yapmam son baharda ya satar yada big turbo kısmetse
FK2 TYPER ile bu geceki denemem
GTİ stage3 Typer stock + 55kg yolcu var.
https://youtu.be/Zdn2olsGXZo
Araç boyundan büyük yürüyor :-)
Teşekkürler