sezon tam anlamıyla geldi, havalar turbo havası.. geç kalmayın :) sıcaklarlar bayılmaya başlayacak arabalar :) antalyada mayıs-eylül arası sezon tatili, 38derece dış sıcaklık var gece IAT'yi siz düşünün artık :)
Printable View
sezon tam anlamıyla geldi, havalar turbo havası.. geç kalmayın :) sıcaklarlar bayılmaya başlayacak arabalar :) antalyada mayıs-eylül arası sezon tatili, 38derece dış sıcaklık var gece IAT'yi siz düşünün artık :)
Turboların tam havası maşAllah Ali'nin 208 e :)
gelsin cooler lar yazılımlar :) bende şuan cooler araştırmasındayım seat sport-rcz r arasında kararsız kaldım.rcz r cooler ile borulama uzuyacağı için lag olayı olurmu diye tereddütteyim..seat sport ilede tampon demirinin kesilmesi gerekicek.kafamda deli sorular :)
arkadaslar elimde sıfır alıp aracımı satıcagım ıcın cok az kullandığım malzemeler var burdan bırılerıne gıtmesını tercıh ederım araç 208 1.6 thp allure
kn kutu içi filtre
iskender yapımı downpipe
varex 63 lük cift çikiş egsoz(orjinal)
sprintbooster
hr 3,5 cm yay
özelden yada 544 799 77 22 ulaşabılırsınız
Rcz r intercooler nasil uyuyor/uyduruluyor ?
Rcz r intercooler çıkışı sağ ve solda 207 ve 208in intercooler çıkışları yanyana
parça kodu 33-2936
https://youtu.be/YiOq2LT1Hpk
Evet arkadaşlar 208 allure nin yürürünü merak edenler vardı.b16 eg vti ile denedik dün.honda filtre egosz dedi sahibi sadece.bende filtre dp varex s3 dv var.
Allure nin performansı gayet tatminkar.
Beklediğimden bir tık daha iyi
Abi benide tatmin ediyo performansı birde stage3 yaptım mı tamam olucak :)
Az kaldı İntercooler ve yazılım ile tamam olacaktır
Ben olsam o S3 dumpvalve i hemen sökerdim
S3 dv uyumlu değil
Stock dv yazılımlı hali ile bile gayet iyi basınç tutuyor
İlla bir dv takayım diyorsan da 208 gti/rcz r dvyi
ya da r56 cooper s lerin en güncel dvyi takabilirsin
https://www.ecstuning.com/b-genuine-...e/11658636606/
Arkadaşlar bir süredir turbo ile alakalı araştırma yapıyorum bir aksilik olmazsa yakın zamanda turboya el atacağım sonrası doktorumuz da.