Cenkk Nickli Üyeden Alıntı
Bizim buralarda bolca bulunan bir model.2zz-ge motor kullanılmıştır,iç aksam kalitesi olarak çok bişey beklemeyin sade ve normal bi plastik kalitesi ne eksik ne fazla.İyi bakılmayanlarında yatak sıkıntısı kroniktir buna oldukça dikkat edin.Motoru performans olarak güzeldir ama bi b18c veya k20a keyfi vermeyebilir.Buradada zaten uygun fiyatlı spor araç olarak biniliyor piyasası 20-25 arası parasının hakkını bence kesinlikle veren bir araç,bunun dışında klasik Toyota sağlamlığı bu araçtada var 3 sene sadece arada bir yağı değişen ve hor kullanılan bir araca bindim galeride yatak haricinde hiçbir sıkıntısı yoktu tıkırtı bile gelmiyordu araçtan.Dediğim gibi düzenli yağ değişimi yapılmayan ve kalın yağ kullanılan araçlarda yatak sıkıntısı olur haricinde hiç bir parçası veya aksamında bir sıkıntısı olduğunu ne gördüm ne duydum.Arkadaşımda var bi tane arada gazlarız egzos sesi gayet güzeldir.Burda turbo kitiyle binenler bi hayli fazla stock motorla düzgün bakımla 4-5 senedir sanayiye bakımlar haricinde uğrarlar.