Bence arkadaşına yeni bir araba aldır, daha iflah olmaz artık o araba. Çünkü senin psikoloji kol çıkarmış. Bu kadar pımpırık bende bile yok, helal olsun :)
Printable View
Bence arkadaşına yeni bir araba aldır, daha iflah olmaz artık o araba. Çünkü senin psikoloji kol çıkarmış. Bu kadar pımpırık bende bile yok, helal olsun :)
Getirin deneyelim
malın köpeği olma
olay yine Ünal Turan' a gelmiş :D
arkadaşım bence sana iyi bir doktor bulalım bu kadar kafana takma kendine yazık edersin
Yeni nesil Dsg lerde extradan koruma var.Misal arkadas 60km/h hizla gidiyor ve bu hizda 2. Vites 4000devirde olucak araba...Bosa alip dip gaz yaptiginizda 4000deviri gecmiyor,D konumuna taktiginizda 2.vitese alip 4000 devirden devam ediyor.
Yada 70km/h hizla gidiyorsunuz diyelim,bosa aldiginizda 4500devirde kaliyor bu sefer,D konumuna aldiginizda 2.vites 4500den devam ediyor.En azindan b8 dizelde boyle
Sonuc olarak hicbirsey olmamistir araciniza :)
Allah başka dert vermesin
vw'ler boşta 2500 deviri geçmiyor diye biliyorum ben ama , yanılıyorsam düzeltin.
İster malının köpeği olur ister kölesi olur. Arkadaşım gaza bastı şimdi gitmiyor gibi geliyor demiş. Bişey olmuş olabilirmi demiş.. iyiki bişeyleri birilerinden fazla biliyorsunuz. Alay etmek dalga geçmek için fırsat kolluyorsunuz. Herkes herşeyi sizin kadar bilmek zorunda değilki. Sizin bilmediğiniz her konu da sizle dalga geçilerek büyümüşsünüz demekki. İyi olunki çevreniz de iyi olsun.
@Ertekin abi Hababam sınıfında Ahmet dalga geçen herkese hesap sorunca kafalar öne eğilir utanırlar ya şuan öyle oldum :)
sıfır araba gerçekten gitmesi gerektiği kadar gitmiyorsa sensörlerde problem olabilir.
aracın yeterince rafine olup olmadığını kontrol ettir bence.
Titiz kullanıcı sorunları
Allah başka dert vermesin. Bu kadar kırılgan degil arabalar rahat olun.