Ruhsata işli bir lpg kitini söktürmek için gerekli olan resmi işlemler nelerdir..Ankara'da bu işi yaptırabilceğimiz bize fiyat ve işlem konusunda yardımı dokunucak tanıdık biyer var mı?
Ruhsata işli bir lpg kitini söktürmek için gerekli olan resmi işlemler nelerdir..Ankara'da bu işi yaptırabilceğimiz bize fiyat ve işlem konusunda yardımı dokunucak tanıdık biyer var mı?
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
walla bende bole bısı arıyordum
bılgısı olan varsa paylaşsın ..
benım duydugum .. tekrar projelenıp bıdaha vızeye gırıyoruz ruhsat yaprakları deısıyor .. tam acılımını bılen varsa yazsın arkadaslar bende sokturucem bılelım =)
Güncel.....
arkadaslar konuyu hortlatayım azda olsa.. bu işi nasıl kıvıracağız? Ben lpg yi bizim ustada söktürdm, zaten düz sistemdi, söküldü atıldı kenara, kimbilir tesisat nerde kimbilir.. muayeneye girmem gerekiyor ve tüv den demontaj projesi lazım denildi, makine mühendisleri odasından onaylatılacak bir projeymiş sanırım. nedir prosedürü? yakın zamanda yaptıran eden varmıdır acaba? Lütfen yardım..
Bi projeciye gidin.Onlar sizin adınıza söküm faturası temin ederler.Bir de söküm projesi yapıp TSE'ye onaylatırlar.Siz proje ve faturayla muayeneye gidiceksiniz.Ek-1 belgesi ile.Muayeneden sonra eldeki tüm belgeler ile emniyete gidilecek tamamdır. Totalde 400 liraya maal etmiştm ben.AMa projeci 100lira eksik söylemiş proje fiyatını 500e maal olablir size![]()
yaw niye sökmek istiyorsunuz ki? memnun değilseniz, sökün sigortasını benzinde kullanın,
sökme faturası ve sökme projesi isteniyor. bunuda lpgci hallediyor. sadece fatura yeter diye bilir yetmez. tse li lpg sökme projesi lazım mühendis imzası lazım. herhangi bir lpg ciye git.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Konuyu hortlatıcam ama benim Corsa' da sıralı sistem LPG var, söktürmek istiyorum. Prosedür paylaşılmış ama şu an ne kadar patlar bilen eden varmı?
Bir de egzos sol tarafta ve LPG tankımda solda fakat dolum ağzı sağ tarafta, bu muayenede sorun yaratır mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)