sorun çözüldü..
sorun çözüldü..
Konu framoch tarafından (11-01-2024 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Sen getir tuttururuz rolantiye de bi bakarız
Senin işi blowoff çözer
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
15 tatil olduğu için mi döndün siteye![]()
Kardeş turboyu sadece mekanik olarak egzoz çıkışına flan mı bağladın. Öyle kolay mı. Hele neler yapıldı baştan sona sırasıyla yaz ki insanlar eksiği fazlayı görsün.
Şunun gibi oldu " bi film vardı ya adı neydi"
SWAT
Specler bu şekilde
passat 2011 piston 86.5mm
mpi emme manifoldu
jcb 336 turbo
45mm pervane
cargo 2517 turbo başınc saati
blow off
kelebek işli
hava girişleri büyütüldü
lovato 170kw lpg regülatör
emmede başınc tutturuyorum turbo iş görüyor şu an, rölanti tutturamiyorum. tahminim ayarlı kasnagim olmaması sentede kaciklik, senteyi orijinal motordaki gibi yaptım çizgilerle uyumlu.
tahminime göre yanma odası genişledi ya da daraldı ondan tutmuyor ama bulamadım sorunub çözümünü
Konu framoch tarafından (25-01-2020 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.
Karbüratörlü diyorsun mpi emme manifoldu var diyorsun kelebeğim işli diyorsun.Bi tane motor içi resim paylaşır mısın çok merak ettim
motor içi resimler şunlar
Konu framoch tarafından (11-01-2024 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Oksijen sensörü flan varmı bu arabalarda bilmiyorum. Gerçi beyin de yok heralde ama sorun düzensiz hava girişinden kaynaklanıyor. Sorunun yazılım ile alakalı. Eğer turbo basıyor güç kaybı yoksa dengesiz hava girişi olabilir bro. Mekanikerin ne diyor bu konuda
SWAT
Konu framoch tarafından (27-01-2020 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)