tamponlar çamurluk çıtaları vs. gibi sonradan boyanmış yerdeki boyalar bir anda dökülmeye başladı.benden önceki sahibi astarsız olarak boyatmış ve şuan kötü bir görünüm var.kalan o boyaları kolay yoldan nasıl çıkarabilirim?
tamponlar çamurluk çıtaları vs. gibi sonradan boyanmış yerdeki boyalar bir anda dökülmeye başladı.benden önceki sahibi astarsız olarak boyatmış ve şuan kötü bir görünüm var.kalan o boyaları kolay yoldan nasıl çıkarabilirim?
yıkamaya git tanzikli suyu iyice tamponlara tutsunlar çok güzel bir şekilde boya kalkıyo![]()
yada boya sökücü maddeler var alıp onlardan uygulabilirisin..
Tiner veya boya sökücü.
Koçtaş ya da nalburiyelerde mevcut ikiside
Bulaşık detarjanı ve boya sökücü ile kolayca çıkar.
Ama diğer taraflarını bantlamayı unutmayın![]()
Boyasökücü tampona zarar verebilir, dikkatli olmakta fayda var Melihcim.
Eğer yeniden boyatacaksan önce kazı sonra zımpara ile temizle, Çünkü bildiğim kadarıyla o kısımları boyarlarken plastik astarı atmamışlar. Astar atılırken nasılsa zımparalaranacak.
916 V6 Turbo
yeniden boyatmayı düşünüyorum hatta belki ilerde komple boyaya bile girebilirim.zımparayla carrefour otoparkında elimizden öper o zaman![]()
Bol hidrolikde söker ....
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
kemipol un boya sökücüsünü kullan nalburlarda varmış. bizim usta yanımdaydı ona sordum ama sakın başka bi yere değdirmesinler diye tembihledi![]()
Konusu açılmışken bi soru soriyim bende. Normal boyalı kaportadaki boyayı sökmek için boya sökücü gerekiyor sanırım. Nasıl uygulanıyor sadece döküp bekliyormuyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)