motor gaz ver-bırak esnasında daha az hareket edecek , daha az esneyecek , böylece bir miktar kaybın önüne geçilecek...
biliyorsun gaz verdiğinde bizim motor bloğu ciddi ciddi kıpırdıyor...
Printable View
motor gaz ver-bırak esnasında daha az hareket edecek , daha az esneyecek , böylece bir miktar kaybın önüne geçilecek...
biliyorsun gaz verdiğinde bizim motor bloğu ciddi ciddi kıpırdıyor...
hımm şimdi 3 ve 4 numaralar mevcut zaten :)
engine mound neymiş hiç duymamıştım onu bir araştırayım,
araba geçen hafta yetkili serviste komple bakıma soktum oksijen sensörü değişmişmidir acaba ?
kısa şanzıman çok aklımda var açıkçası uygun fiyatlı bulursam alacağım sanırım.
teşekkür ederim öneriler için
oksijen sensörü büyük ihtimalle değişmemiştir
motor kulağı arkadaşlar üretan daha sağlam
Açıklamammı
Resimde gördüğün gibi moturun sağında engine mount takılı bu ne işe yarıyor. Kulakların esnemesi bellidir gaza yüklendiğinde motor önce geri doğru kasılır sonra aktarım organları yere iletir güçü. Mound ne yapıyor motorun geri salınımını azaltıyor çok aza indiriyor yürüyene yük biraz daha fazla biniyor böylece teker güçün artıyor.
http://memimage.cardomain.com/ride_i...0005_large.jpg
kaliteli bi buji kablosu da al o zaman :)
I love 4.785 :D
buji kablosunda araç yüklü değil ise fark olmuyor denedim orjinalleri kalsın derim boşuna 100 lira verme.
Evet doğru kast ettiğim şey buydu ama. Engine mound olarak aklımda kalmış pardon
Engine tourge damper olacak
hımm sağolun açıklamalar için süper bilgilendirici oldu bunlar...
ama yine masraf yine masraf kardeşim nereye kadar :) satıcaz arabayı 3 ay sora aaa
buji kablosuda alıcam jackson racing falanda vakiy yokki ya diskleri hala senden alamadım Erhan düşün yani yoğunluğu :)
avid racing / engine mount / b series
http://img11.imageshack.us/img11/329...untb16full.jpg
engine torque damper sohc vtec de iş görmez mi abi.
Bence görür sonuçta yere ilettiğin gücü arttırıyor.
Engine mound + Engine tourge damper iyi olur diye düşünüyorum ileridede arabama yapmak isteğim bir modifikasyon.
neden görmesin?
bizim civiclerdeki tüm motorlar "enlemesine" monte edildiği için ve kulakların montaj yerleri de esnemeyi fazla engelleyemediği için net bir şekilde esneme yapar...
hatta bu esneme kulakların durumuna göre yaklaşık 3cm'e kadar çıkabiliyor..
işe yarar , tavsiye ederim...
Header gerekli yaptır mutlaka egsoz sistemi her türlü olur zaten ama he dedinmi 2.5" header bulamıyorsun.