erkay'ın dediği gibi kat iptalini yazılım ile destekleseydin arıza vermezdi
Printable View
Valla korkar oldum yazilimdan sonra yok ebik gubuk sondasi yok vanasi ariza cikartacak diye
Welcome tekrardan. Sorunsuz hic birsey olmuyor ne yazikki.
Ben 5 senedir kullaniyorum aracimi allaha sukur. Beni bezdirecek araci sattiracak kadar cozulmeyecek sorun yasatmadi.
araçı 4 sene kadar ihtiyar bi amca kullanmış sonra benim aldığım arkadaş almış.bende ondan aldım.sanırım amca toros gibi kullanmış..
araçda bi güç düşüklüğü elbet vardı.değiştirmediğimiz vana kalmadı.neyse hepsini sıfırllamış olduk
şimdi mevzuya gelelim.sizin göstereceğim nokta aklınızda olsun.söktüğünüz zaman muhakkak kontrol edin
westgate demirini taktık herşey normal ayarına getirdik 14 diş e ayarladık.
herşey 10 numara fakat.p0299 gene aldık.tekrar wesgate baktık birde ne görelim westgate in turbo üstündeki bağlantı noktasında 1 cm lik boşluk oluşmuş.resimde kırmızı daire içine aldığım kısım ileri geri 1 cm oynuyor.e buda nerde baksanız 7-8 diş yapar..velasın sonuca gelelim.bu işaretlediğim parca özel bir perçin yardımıyla orada duruyor ve zamanla boşluk oluşturuyor.buda normal olarak basınc kaybına neden oluyor..artık haftabaşı yada sonu o parçayı güzelce halletcez :icon_tup:..bitti gitti :D
[IMG]http://i.hizliresim.com/zRYbdB.jpg[/IMG]
Çözüldüğüne sevindik
aynen şükür.umarım başka aksilik çıkmazda coller vs montajına başlarız..
orhan kardeşim lifte kaldırmaya gerek yok..turbo ısı kalkanını sök.hemen turbonun altında göreceksin zaten..bi tornavida ile sağa sola oynat..gevşeme varsa zaten mal salanır.
bide yanlışım yoksa ecu 0.1-0.2 civarı kaçakları göz ardı ediyor fakat bar yükseldikçe hataya düşüyor.safe mode alıyor
mm oynama elbette normal.çünkü sonuçta yerinde oynayan bir parça.ama bu malzeme wesgate in oynama yönünde 1 cm oynuyorsa bi sorun var demektir.zamanla boşluk oluşmasıda gayet doğal.
sıfıra bakma şansın varsa cok iyi olur.bizde bilgileniriz.haber bekliyorum valla baktığında..
Bu arada kırmızı daire ile işaretlediğim parca hemen üstteki parcayla sabitmiş gibi duruyor ama torvaida ile sağa sola cekince üsteki parcadan 1 cm ayrıyor.yani komplesi değil sadece alt kısım oynuyor..
Brolar mil klape ayağına perçinli elinizle hareket ettirdiğinizde eğer klape ile oynuyorsa sıkıntı yok klape den bağımsız bağlantı noktasında oynuyorsa sorun var demektir.
sanırım klape de benim işaretlediğim parça dimi ?
Evet klape yassi olan parca
Dikkatimi cekti hatta sizin usta arkayada genis pullu somun takmis kontra hesabi :)
Orta susturucu iptali yaptırdım bugün , izlenimlerim ; araç daha alttan doldurmaya başladı alt ve orta devirler canlandı.
Düşünenler varsa daha fazla beklemesin tavsiye ederim.