kabloluyla bunun arasında ne fark var ?
Printable View
bende kablo mablo yok :D :p
anlaşıldı kablo yalan oldu :) özgür kabloluyla kablosuzun arasında ne fark var ? benim bildiğim kablolu lionerat destekli ama kablosuz o yazılıma olmuyor..onun hariçinde kablosuz işimizi görür sanırım..
kablosuz işini görür
kabloyu lionheart için kullanıyoruz, sadece değerleri okumak arıza silmek için kablosuz olan daha kullanışlı, yine log alabiliyorsun kablosuzda da
tamam özgür erkaydakini alıyorum.arabada seyyar bulunsun bitane..telefonada torqe programını yükledikmi tamamdır.ita ölçeriz güzel olur.
Peki kablosuz olani IOS ile kullanabiliyomuyuz ayni sekilde?
Wifi kablosuz
USB kablolu degil mi. ?
:D
ELM327 bekleyenler siparişim var bu hafta gelir bluetooth lu model. isteyen pm atsın 2 adet var. 1 tanesini kendime getiriyorum 40 tl
Özgür abı vaybe kac senedır okuyoruz konuyu satıyorsun aracını..Allah daha ıyınlerını nasip etsın.Bu konuda cok kez sayfa okudum ne kadar cok arastırma gelıstırme yapıldı bı tane peugeotda calısan arkadasla beraber.Şahsen rc arıyo olsam 2 dk dusunmeden alırdım..
Bır de merak ettım antalyada bıg turbolu rc ler bır haylı fazla sayısı 100-200 dbnlerı var mı hıc ?
İntercooler montajımıza başladık..
http://i61.tinypic.com/2nan0d5.jpg
Peugeot RCZ vs Speedwing // Eren Tekin - YouTube
sunum biraz kötü olsada video çok güzel olmuş beyler....
Bu elemana test yaptıran zihniyeti sorguluyorum ben, cümle kurmaktan aciz. Bir çok testinde tekrar tekrar aynı şeyi söyleyip duruyor. Araba tanıtımı kitapçıkta yazan verilerden ibaret sadece.
RCZ ye lafım yok o ayrı konu, hele ki RCZ R olsa :)
beni sittin sene arabamla o yola sokamazsin ak canisi napti ya dengesiz
Eyüp kardesim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Soran arkadaslar var sagolsunlar, hayirlisi diyelim.
Biz Türk halkı olarak genelde emege saygi duymayiz en iyisini en ucuza isteriz, başkasının yaptigi hep bize kolay gelir, ne olacak canim :hahaha: ben de yaparim deriz ama gel gor ki kazin ayagi genelde öyle olmaz, astarı yüzünden pahalıya gelir ;)
Kırmizi olsun, az km olsun, nokta hatasi olmasin,ozenle hazirlanmis olsun, iyi yurusun ama ucuz olsun abiiiii... :o:D:p;):)
Şu RCZleri oldum olası sevemedim ya çok sevimsiz geliyor bana o paraları etmez