Ne kadar bütçe ayırmalı temiz bir rc \lemans için
Örneğin şunlar Bursa'da gidip görme şansım var acaba araçlar hakkında hiç bilgisi olan var mı ***** zaten sayılı araçlar
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
Örneğin şunlar Bursa'da gidip görme şansım var acaba araçlar hakkında hiç bilgisi olan var mı ***** zaten sayılı araçlar
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
gri olan favorim ama araç hakkında net bi bilgim yok.arkas daki araçta yine bu konuda 5 parça boyalı olduğu söylenmişti. kırmızı da yeni düştü zaten ilana:D
Bakalım en iyisi hafta sonu gidip baktırmak bakalım hayırlısı olsun diyelim :)
7500 tl hasar kayıtlı rc 26.500 e verdim 1 hafta önce 70bin km yetkili servis bakımlıydı.... Araç hasar kayıtlı olunca çöpmü oluyor anlamadım enteresan bir alıcı kitlesi oluşmuş hot hatch sınıfı araçlarda ne aldığını ne kullandığını bilmeyen.... Parasının hakkını sonuna kadar verir 30 binli rakamlarada çok rahat binilir 207 rc
Çok haklısınız bu konuda,ben arabamı satarken bi arkadaş talip oldu Bursa'dan konuştuk dediki otobüs bileti alıcaz arkadaşımla gelicez dedi tamam dedim gün belirledik.
Otobüs biletlerini aldığını söyledi,daha sonra gün içinde aradı ve dediki
' araçta 1.500 tl hasar kaydı var,ben çok titizim bu hasar kaydı nedir? Ben aracı satarken alıcıya bunu nasıl açıklıcam?
Bende hasar kaydıdın serviste yapıldığını ve değişen parça sadece benzin deposuymuş. Bunu servisten görebiliceğini söyledim.
Benden bi istekte bulundu: yaptırıldığı kasko şirketini aramamı ve böle böle nedenden dolayı onarılma olduğuna dair bi belge almamı istedi. Yani herhangi bi kaza yok diye belge alıcakmışım o zamanki sahibinin yaptırdığı kasko şirketinden...
Tamam dedim bi daha aramadım... Yani böyle insanlar varken 100 tl hasar kaydı bile problem haline geliyor.
Aslında kimse bunu problem etmez ama işte çoğu insan sadece çamurluk,sadece cam veya sadece far değişimini aracı pertmiş gibi görüyor.
Bunun sonucunda da satış zorlanıyor. Bu konuda çok haklısınız maalesef ülkemizde bu böyle.
Arabamın boyasız olduğunu defalarca söylememe rağmen hala daha sürekli soran insan oluyor ya.
Gerçekten o kadar enteresan insanlar var ki yani insan sattığına satacağına pişman oluyor.
Arabaya 4300k xenon taktırdım , parklarıda xenona uyumlu olsun diye değiştirdim fakat ışık kuvveti olarak sönük kaldı parklar.
Arıza ışığı yanmayan şuan üstündekiyle aynı renk veya yakın renk daha güçlü ampul önerebilecek var mı parklar için ?
http://i.hizliresim.com/yd0Xa0.jpg
Bursadaki beyaz için. sol ön çamurluk değişim, sağ ön çamurluk boyalı,ön kaput boyalı,sağ ön kapı boyalı,sağ arka çamurluk boyalı hasar kaydıda var, 32,000 TL Satılıyordu şimdi 30,000 TL kadar veriliyor. tramer kayıtları 3 adet toplamda 2154 TL dir, Diğerleri için pm atacam.
Amerikan park da yaptıracaktım fakat tamponun sökülmesi gerek dediler başka şekilde ulaşamıyolarmış bi çözümü varmıdır bunun ?
Piyasada o kadar yalan dolan soyleyıp birilerini s..kmek isteyen adam varki insan artık ister istemez herşeyde şüpheci oluyor adam ordan kısıyor burdan kısıyor borç harç araba almak istiyor diğeri kazalı pert arabayı 3 parça lokal boyalı diye satıyor.
Bu verdiğim örnek bildiklerim piyasayı bilmeyen adam da gidip temiz diye alıyor arabayı sonra uğraş dur.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.Yokmu doğruyu söyleyen adam gibi adam elbette var ama diğerleri o kadar çok ki kurunun yanında yaşda yanıyor.
Alın size örnek;
Connecting site...
İlandaki araç benim eski arabam kaza yaptıktan sonra sigorta şirketi ihaleyle sattı.Arabadaki hasarlar sol taraf komple ezik kırık çizik göçük sağ iki teker kopuk sol ön cam patlak perde ve yolcu hava yastıkları patlak resimleri daha önceki sayfalarda paylaşmıştım.
Şimdi bu adam arabayı 3 parça lokal boyalı diye satıyor şunuda duydum ilk alan biraz toparlayıp ona o şekilde satıyor alan kişi durumunu bilmeden alıyor ama biz alan kişiye daha sonra hepsini söylüyoruz.
Gelde inan şimdi...
http://i57.tinypic.com/vfw7ed.jpg[/IMG]
Bursa Arkas otomotivdeki Le mans:
http://i62.tinypic.com/4qmv5i.jpg
Bence fotoğrafı olduğu sürece veya onarımda alınan yapılan işlemler faturaıysa uzun afın kısası düzgün onarıldıysa problem yok. Şasede sıkıntı olmasın yeter yoksa çamurluk değişmiş tampon boyanmış ne olacak :)