Emrah sağol kardeşim..Bir test edelim bakalım...
Printable View
Emrah sağol kardeşim..Bir test edelim bakalım...
Nooldu yahu yine kimseden ses seda yok?
özgür bi kullan bakalım memnun kalırsan bende yapıyım valla yorumlarının bekliyorum ;) ayrıca msn ye giremiyorum fazla kardeşim istersen baskı balata konusu hakkında burdan konusuruz.. ;)
Yazacağım da benim senin arabayı bir kullanmam lazım karar vermem için...
olur tabiki fırsat olsa nedemek ama ***** :( bi buluşma sart oldu iyice yanlışmıyım ?? şöyle bi 10-15 rc - gt ofofoofo !! bide su var abi senin arabayı yengede kullanıyo değilmi??? eğer öleyse sadece o biraz sıkıntı yasıcaktır ilk etapta sen geçişler de iyiki yapmısım diceksin eminim.. ;);
Siz gelin bayramda Ankara'ya benim 2 aracı da görmem lazım :)
:):):) olur can gelelim... ama daha öncede söyledim isterseniz esk te bi buluşma yapabiliriz bayramda hem aranızda esk.i bilmeyenler olabilir onları ağırlamış oluruz hem ank-ist gibi deil daha sakin ve polis sıkıntısız bi buluşma olur hemde öle işte rahat olur bunu düşünelim ben seve seve organize ederim arkadaslar ;);)
izmirden eskişehir ne kadar sürer kardeş
2 alternatifli bi yol var balıkesir bursa üstünden gelirsen orta tempo 4-4bucuk ben 3 saattede geldim bi ara :) ama kasmadan 4 diyelim 450km.. yada afyon-kütahya üstündende olabilir ordan 410 km olması lazım ama oda virajlı biraz yine aynı saatleri bulur ama yol çok güzel keyifli ;);) buyur gel kardeşim ;)
Ah ah Eskişehir Antalya dan 4,5 saat ama kısmet bakalım..
özgür cok derinden cektin abi :) sıkıntı olmaz sana yaw neolcak 450km 4 saatte rahat rahat gelirsin hem bayram tatili işte ;) bence süper olur ben iade ziyaretlerini geciktirmem kafanızı yormayın ;) izmir de pist günleri time trial e gelmiştim otokolik fest e geldim :) antalya da da akrabalar arkadaslar var zaten :) eskişehir den baslayalım derim ;)
bizim aracların sag-sol dikiz ayna ısıtması var mı? varsa nasıl calısıyor gece gece aklıma geldi :) gecen gün kurcaladım bitürlü bulamadım
bende merak ediyorum, bence yok olsada otomatik oluyor
arkadaşlar benim 307 ayna ısıtması arka jam residansıtyla beraber çalışıyoo sanırım sizinkide aynıdır
bence klima panosundaki rezistans tuşlarından biri ayna için ben öle biliyorum ;)
ayna ısıtıcıları resıstanslarla beraber calısıyor ayrı ayrı calısmıyor
Arkadaşlar hurdacıdan çıkma tampon bulsak böyle bir scoop açsak ordan da direk filtreye soğuk hava gelse nasıl olur.Bir çoğumuzun filtresi akü önünde zaten...
http://img231.imageshack.us/img231/8986/dsc01413r.jpg
Logonun iptal edildiği yer , çatlama yapıyor ve yakından kötü duruyor Özgür