işçilik dahıl 450 lira gibi bir fıyata gelıyordu enson
Printable View
Yok oyle bi yaziyosunki dogan ile sen. Sanki sizin onunuzde yuruyecek rc yokmus gibi :D
Patirdayinca kesince gecersin eyv ama en basindan dersin bnim aracda boyle boyle sorun var. Keser patirdar ise birakirim diye. Ona gore cikilir denemeye.
Amma hersaman hak yerini bulur adalet saglanir ;)
Eski fer ile herzamn denerim. İyi ikiliydik istda. :)
illakı bu işler para harcamadan ilerlemiyor. valla pekde alt yapısı hazır bı araba almadı ogulcan. bugun turbo gırcem dese forged kolu yok. tekrar ındır motoru olacak. tahmınımce ogulcan bulundugu sehır dolayısıyla usta sıkıntısından böyle bır arac aldı. gule gule bınsın sagını solunu mıncıklamadan :)
bende kuramamıstım ama öyleymıs. bende servısde taktırdım nazım gecer servıstekılere fazlasıyla. yoksa ben aracımın önde 16 sac jant var dıye esp yanıyor tahmın etmıstım 17 lerı taktım yok sönmedı arıza okuduk esp bılmemne verıyordu. servis sefi oksıjen dedı. ne alaka dedım. takınca görursun dedı aracın basındaydım hersanıyesı degıstırdıler söndu :D
Surekli yaniyorsa esp isigin ondandir
ya benımde bazen 2000 devirde genellıkle tekleme yapıyor ama herhangı bır arıza göstermıyor acaba oksijen sondasından mıdır şimdı az para degıl değiştiririz gene yapar boşa para vermıyelım :)
rczr basınç olarak ne basıyor bilen varmı eğer 1 den yüksek basıyuor ise bu 1922 v8 kodlu elektro vanası bıze olurmu bızde basınç yüksek olduğu zaman p0299 yakıyor yaaa rczr dakını takarsak bır faydası olurmu ???
bir de şu parçadan lazım tavandaki scoop tan ......
http://3.bp.blogspot.com/-ph9Q461hNg...t207_s2000.jpg
Scoopu gecte jant bomba
evet cms de vardı bu model ama bende bu janta hastayım.....
Sebastien Loeb, 380 Beygir Gücündeki Citroen C-Elysee İle WTCC 2014'de Yarışacak - Turkeycarblog