Araç sağlıklıysa yaZılım filtre egsozla scirocco yetişemez
Printable View
Biliyorum çok araç sorup meşgul ettim sizleri ama bu sefer niyet baya ciddi araç yakınımda evveliyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba aracın 4. Sahibiymiş bel altı boyalı çok çizdiler arabamı o yüzden boyattım dedi istediğin yere gösteririm aracımın arkasındayım diyor araç başında pazarlık yaparız dedi stockmuş araç tabi aracı ustama baktırıcam o ayrı ama evveliyatı hakkında fikri olan varsa boşa ümitlenmeyelim
Connecting site...
selam dostlar bizim direksiyondaki airbag RCZ direksiyonuna uyuyor mu? Yani bir RCZ direksiyonu alsam airbag almadan takabilir miyim aracıma? :D
el freninin altındaki kapağı acın, orda yeşil bi soket görüceksiniz. onu konnektorden çıkarttığın GT'lerde huzur spect! ESP FULL OFF!!!!
secenekler aşağıdaki gibi
Stage 1 (194hp @ crank)
Stage 1 ECU remap
Optional : Free Flow filter in the stock filterbox and blowoff valve upgrade
Stage 2 (200hp@ crank)
Stage 1
Stage 3 ECU remap
Cat-back exhaust >55mm
Blowoff valve upgrade to VAG TFSI
Stage 3 (210hp@crank)
Stage 2
Stage 3 ECU remap
Front mount intercooler upgrade
Cold air induction kit
Stage 4 (250+ hp@crank)
Stage 3
Stage 4 ECU remap
Turbo upgrade + full exhaust + upgraded intake piping
ben su anda td05 setup stage4 kullanıyorum artı eksi 280hp civarlarında aracım.
TR sartlarında benzin kalitesi ile listeyi 5-10hp aşağıda görmeni tavsiye ederim.
Bu verilere göre 63 full egzoz + cai + dv + stage 2 yazılım = 200 HP yani :D
Deniz aracın ctesi Mehmet ustamın servisine geldi , bakımı yağı suyu ıvırı zıvırı değişti, ilk defa yay takıldı balataları kırmızıya boyandı gitti :D :D
Sahibi değil asil getirdi, sordu nasıl diye dedim en temiz en dolu RC lerden biridir. Sonra asıl sahibi geldi o da aynısını sordu ona da aynısını söyledim. :D :D
Arabanın ecu sundan oil press , oil temp okuyabiliyormuyuz ? Lionheart veya başka bir program aracılığıyla..
oil temp okunuyor sanırım, senin gösterge yanlış mı gösteriyor sıcaklığı ?
Yok özgür abi oil press göstergesi almayı düşünüyorum , onun yerine eğer ecu gösteriyorsa tablet + elm alacağım daha iyi olur
yağ sıcaklığı var zaten km göstergesinin altında, diğerini görebiliyor musun bilmiyorum bakmak lazım elm ile
Aynen abi oil temp görünüyor fakat oil press merak ediyorum bilen çıkar umarım
Oil press'i saatle ölçerdik biz hep. ECU'dan aldığımızı hiç hatırlamıyorum. Dokümanlarda da şuraya saat bağlayın der hatta.. Gauge takılacaksa mekanik olmalı bence bu yüzden
arkadaşlar emiraslan34ün telefonunu bilen varmı acaba
var bende, ne için lazımdı?