Eğri daha güzel olmuş ama hala güç az yav benceYa da doğru ölçmüyo bu meret
Kanka bence az değil max zaten 225-230 Krank alınıyorbu turbo ile .Bende max değerlerde dolaşmak yerine safe değerlerde dolaşmayı tercih ederim şahsen..Ha Mehmet Gazihan bakacağım üzerinde çalışacağım dedi yaparsa daha iyi bir setup (safe) onu da yüklerim..
Ama olacağı o yani o kadar diyim..
Yol gidişi daha iyi doğru söylüyorsun..
En güzeli daha önce denedigin araçlara bi daha denemek olacaktır. (Cupra, FAN) Hatta su s2000'le de bi dene artık. Araç içi çekimler bekliyoruz. Tekrardan maşallah Özgür
Kanka sağol...Fan la deniyemiyorum Ustaa Kpro aldı aldı Oz u bekliyor diyorum gel şimdi bakımını yaptır birdaha deniyelim sonra kprodan sonra yine deniyelim yok diyor
Stock s2000 arasyışlarımız devam..Stock gc8 ve wrx de aynı şekilde
İnanın koskaca Antalya da 2 adet Cupra var stock olanla olan video bu hali.
Benim sadece bu halinin dynosu yoktu onu yaptım sadece ...![]()
Diğeri de 550 hp olma yolunda parçalar bekleniyor (şu an 340 zaten ) ikiside arkadaşım.
Gördüğüm 2-3 Golf TFSi var kimdir , denermi hiç bilmiyorum..
Burda varsa yoksa vtec falan filan..
Efe yine kızacak ama maalesef durum bu.Tabii vardır belkide ama siteye üye değildir , hiç görmemişizdir..Ama sonuçta bizim arkadaş çeverimzde yok ..
Hafta sonu bir kadran çekeyim artık vakti geldi...
eğriler gerçekten güzel ama daha iyilerini bekliyoruz![]()
özgür kardeşim masllah bencede eğri gercekten cok güzel ve basarılıdaha fazla zorlamak belki problemler çıkarıcaktır o yüzden bu safe likte devam et
ayrıca gecen eskişehir de 1 adet olan s2k ile yan yana geldik adam basamadı gitti
bence cekiniyolar
özelliklede senden.. type r larla-cupralarla durum buyken zaten kaçınılmaz
ama bi kadran video su eklersen cok memnun olurum gercekten tekraradan masallahhhh !!!
Beyler kusura bakmayın konuyla alakası yok ama 207 rc konuşulduğu için bu başlıkta sormak istedim bügün debraj pedalında bi titreme oldu basarken ve çekerken balatayle ilgili bi problem olabilirmi aracımın km si 12 bin bu kilometrede mümkünmü yada başka ne gibi bi problem olabilir önüzmüzdeki günlerde servise götüreceğim.Düşüncelerinizi almak isterim teşekkürler
aynen zaten 6800d/d den sonrası gereksiz özgürümsana tekrar tekrar sölüyorum gel dinle beni yapalım su baskı balatayı
keyfi bi gör tak tak
ağlıcaksın kanka performansa
o speclerde kesin sart bence .. ayrıca dostum 12.000 de olabilir o titreme kullanıma bağlı çünkü tamamen ama tabi nasıl bi titreme görmek lazım! ama yinede eğer cok dolu dolu kaldırıyosan normaldir
sende gel bronz bronz balataya
bu arabanın olmazsa olmazı bence
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)