Maşallah emekler güzel sonuçlar vermiş :)
Printable View
Maşallah emekler güzel sonuçlar vermiş :)
millet keyfını surmus satmıs bız yenı aldık 207 yı ıyımı :) konuyu bastan aldım nerdeyse 600 uncu sayfaya kadar okudum sıkıldım tabı sonunda. şimdi çıtırdan bişeyler yapıyım 60 bın tl ıstenen feh typerlerın morelını bozıyım bıraz olmamı ? :D
Konu olmedi , mudavimleri aylardam beri whatzapp grubundayiz ..
hey maşAllah çok güzel yürümüş rc:)
iddam yok deneme değil ayar videosudur :=)) sonucta yakın arkadas bırbırımızı rakıp gormuyoruz kendı kendımıze deneyıp neyı ıspatlıyacaz ki dısardan denedığım araclarda var fakat sahiplerının haberı olmadan video koymak adetım değil onlar koyarsa sıkıntı olmaz goodyear efectiongrip var sarıyoruz onuda çözecez bu videoda enjektorler standart basıncımda 1.4 te şimdi enjektorlerım takıldı yazılım beklıyorum ve basıncı 1.8 yapacam yazılım oturunca yakıt ve methenol ıle destekleyeceğim.......tüm arkadaslarımın arabalarını Allah nazardan saklasın ..........
Eicbach 3,5 yay satan varmıdır Ağalar
arkadaşlar merhaba elinde satılık down pipe olan varmı ?
Eibach 3.5 istediğiniz sonucu vermeyebilir benim aracın fotolarına bakarak fikir sahibi olabilirsin üzerindekiler 5cm
Arkadaşlar hepinize selam,
Acil bir durumdan ötürü arabamı satmak istiyorum,
2009/1020 207 RC LeMans...
Bu zaman kadar hiçbir masraftan kaçınılmadan titizlikle kullanılmıştır.Asla roll,drag vs için kullanılmamıştır.
Kurum temizliği ve egzantirik seti değişimi vidalarına kadar olmak üzere titizlikle yapılmıştır.
Üzerinde sarı koniler ve h&r 3,5 cm yay seti mevcut.
Ayrıca BMC kutu içi ve sprint booster,krom boost borusu ve downpipe var.
Kazasız,boyasız tertemiz bir araç.
Şeritlerini zevkimden dolayı söktüm ancak dileyen arkadaşa yanında şeritleri teslim edeceğim.
Fiyat olarak üç' e beş'e takılmadan bizden birine gitmesini diliyorum.
35,000 TL olarak düşünüyorum dediğim gibi aileden biri olursa elimden gelen herşeyi yapacağım
Hayırlı pazarlar....:)
Araç içerisinde son günlerde gereksiz bir rüzgar sesi var ve ayrıca, mesela dururken ufaktan gaza bastıgımda motorun sesi sanki direk torpidonun altından geliyormuş gibi neden olur bu ?
Kapı ve Cam Fitillerini değiştiricem onun haricinde sağ tarafta ne olabilir kaput altındaki kapı içindeki çamurluk içindeki sesi kesebilecek bütün parçalardan bahsediyorum ne varsa değiştiricem ufak şeylere takıntısı olan birisi olarak kafayı yemek üzereyim.
Güncel sorun
kaporta içlerinde ön çamurluk içinde kapı içinde fabrika çıkışı köpükler oluyor normalde onları kontrol ettinmi?
kapıyı açınca aradan çamurluk ile kapı kasnağının birleştiği yerden çamurluğun iç kısmı görünüyor koyu gri füme renginde bi köpük oluyor muhtemelen kapı içinde döşeme altında da vardır yalıtım için
Hatırladıgım kadarıyla orada bosluk var bende kapı arasından direk saç gorunuyor
Arkadaslar merhaba ; sahibinden.comda #199533850 ilan nolu araca ciddiyet gostermeyiniz.Aracın tüm resimleri farklıdır.İlandan her aracın resmini toplayıp tek tek eklemiştir kendi aracıyla alakası yoktur.Dikkat etmenizi öneririm.
Bir sorum olacak, 200'lük RCZ ile 207 RC'lerin motorları benzer diye biliyorum. Arkadaşın RCZ'si geçen hafta arıza ışığı yaktı, 2-3 gün yandı sonra kendiliğinden söndü. Yetkili servise götürdüğünde egzantrik değişmesi gerekiyor, 10 gün sonra parça gelir demişler. Günlük kullanımını etkilemez, çekişin biraz düşer, türketimin artar demişler. Ancak araçta çekiş düşüklüğü yok, yakışında da değişiklik yok. oradan çıkarıp özel servise götürmüş, bilgisayara bağladıklarında arıza kodu görememiş usta. Şu anda da arıza ışığı yakmıyor.
Ne dersiniz, bu şekilde kullanmaya devam etmesinde sorun çıkarır mı? Arıza ışığı yakmasa bile egzantrikte sorun varsa motora ağır hasar verir mi böyle kullanmaya devam ederse?