kardesım bende 208 kullanıcısyım 70 mm downpipe 70 düz boru sona 76 mm varexle cok guzel verım aldım suandada sağlıklı olarak kullanıyorum
Printable View
kardesım bende 208 kullanıcısyım 70 mm downpipe 70 düz boru sona 76 mm varexle cok guzel verım aldım suandada sağlıklı olarak kullanıyorum
ben dynoda olcmedım yaptıgımız denemelerden yola cıkarak soyledım aracım stockken denedıgım bı arakadasımla egzozdan snra tekrar denedım forumda can atiker var eskı bı 208 kullanıcısı oda aynı sıstemı kullanmıstı videoları var youtubeda
iyi günler
Bende 208 gti da 70dp 70 düz boru 76 varex kullandim
Defalarca denedik net sekilde 4 boy civari hizlanmisti arac
Hatta deneme videolarim duruyo hala
230 a kadar yaptigimiz denemelerde fark 4 boydan da fazla oluyodu
%100 katılıyorum, 15 e yakın farklı aracın verilerini inceledim milltek in sayfasında only race ile street versiyonları arasında belirttiğin gibi sadece orta susturucu ve bazen de downpipe düz yerine küçük bir susturuculu dp farkı var.
Evet 76+70+70 gibi düşünüyorum, usta konusunda aklımda Ya Ahmet usta yada Emil usta var ikisi ile de görüştüm çok yardımcı oldular sağ olsunda. İlk izlenimlerim Tam esnaf diyebileceğim her konuda destek olan kişiler. İskender ustayı aramadım genelde çok yoğun olduğu söyleniyor, ratingi yüksek bir ustamız zamanı yoktur diye düşündüm :)
Arkadaşlar aslında, bu forumun gücüne ve 208 gti kullancıların her geçen gün arttığını düşünüp böyle bir talebin geleceğini baştan düşünüp usta ile sıkı bir pazarlık yapmıştım :) şimdi rakam vermeyim henüz ben de yaptırmadığımdan dünya hali ne olur ne olmaz diyerek tutar paylaşmayacağım. Ama yaptırdıktan sonra daha net bilgi veririm
O zaman başlasın II.Bodrum harekatı diyormuyuz :)
Hiç Ses kaydı yapabildiniz mi? özelden yada direkt link paylaşabilirsen çok memnun oluruz
Arkadaslar torque pro da OBD adaptör ayarlarında Daha hızlı bağlantı kutucuğunu mutlaka işaretleyin.
http://i.hizliresim.com/E6ROjD.png
Veriler normalde 0.7 saniye gibi gecikmeli geliyordu. Bu kutucuğu işaretlediğinizde veriler anlık olarak hiç gecikmeden anlık olarak karşınızda.
Son güncellemede türkçe dil desteğide gelmiş durumda.
ben ilk kurulumda işaretlemiştim belkide o yuzden hiç hissetmedim yavaşlamayı,
bence program çok başarılı, direkt real time :)
Güncel versiyonlamı geldi benmi kaçırdım gözümden bilmiyorum ama çok iyi oldu bu.
Torque için android tablet alıcam en sonunda
Dil seçenekleri nerde bu torque nin bulamadım yardımcı olurmusunuz
Torque Pro candır :D
http://i.hizliresim.com/B6A7dg.jpg