Arkadaşlar RC veya lemans aramaktayim.
Aramızda satan varsa gorusmek isterim.
Printable View
Arkadaşlar RC veya lemans aramaktayim.
Aramızda satan varsa gorusmek isterim.
Selam arkadaşlar. Aracımla ilgili bir sorunum var. Yolda normal bi şekilde ilerlerken motor kaputundan dumanlar yukseldiğini farkettim. Hemen sağa çektim kaputu açtım motor suyu deposu fokur fokur kaynıyor. Neyse biraz bekledim fokurtular gitti taşan su dindi kendini çekmeye başladı. Yaklaşık 1.5 2 litre su ekledim depoya. 5-10 km sonra yine aynısını yaptı. Suyu kaynatıyor beklediğin zaman tekrar su diniyor ekliyorsun 5-10 km sonra yine aynı.Hararet her zaman 90'da su kaynatırken bile. Sizce bunun sebebi ne olabilir ? Conta diye korkuyordum ama ne arabanın ilk marşında, ne çalışmasında ne afrde hiç biyerinde bi sıkıntı yok. Araçta herşey normal. Deponun içinde fokurdayan su haricinde.. :Deli:
Conta yakmış olma ihtimali yüksek.
Conta yakmış olsa ilk marşda sıkıntı olmaz mı ? 2 gundur yatıyor araba bugun çalıştırdım tek marşta çalıştı sıkıntısız.
İyi akşamlar. 207 RC aracımın aküsünü değiştirdikten sonra virajlarda aktif hâle gelen sis farları çalışmamaya başladı. Farın içindekiler çalışıyor ama sisler direksiyon açısına göre eskisi gibi yanmıyor. Normalde manuel olarak açınca yanıyor bu arada sis farları. Sorun ne olabilir veya çözüm yolu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar aracımda kn kapalı tip filtre var. açık hava filtresi almayı düşünüyorum. bizim turbodan kutuya gelen boruya monte edicem. bu borunun çap ölçüsünü tam olarak bilen varmı?
o zaman piyasada satılan modüller var sanırım onunla aktif oluyordu. modüle bir bak derim
Evet, fabrika çıkışlılarda sisler sadece sis olarak çalışıyorlar. Enteresanmış. Aküden direk elektrik alan bir tertibat vardı herhalde, kutuplar sökülünce uçları aşağıya filan düşmüş olabilir.
Abi modül ya da herhangi ekstra bir tertibat yok inceledim. Araştırmalarım neticesinde ESP bulunan Peugeot / Citroen'lerde (Esp ile alakası ne bilmiyorum) BSI'dan ayarlandığını okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama aracımı uzun süre (Akü değişimine kadar) o şekilde kullandığımdan eminim :)
Hmm eğer o bsi viraj aydınlatmalı sis özellikli olup başka modellerde de kullanılıyorsa olabilir. Peki dokunmatik sinyal var mı aracında? Şu kola dokununca 3 kere yanıp sönenden..
Evet ise, aracının BSi'ı evvelce değiştirilmiş ve daha güncel bir versiyonu takılmış. Bu yanlış bir uygulama değil.
BSi da genelde immobilizer yüzünden bozulur
Ben ilk sahibi değilsindir diye düşünmüştüm. Immobilizer arızası çok geneldir, araç mars basmaz, çünkü anahtarı Kabul etmez :)
Aynen, yapabilirsin, ama PP2000 den ziyade DiagBox daha iyi olacaktır. PP2000 en güncel BSi'ları doğru tanımayabilir.
Bir de orijinal teybimde sıkıntı yaşadığım için çıkma bir teyp aldım. Taktıktan sonra pp2000'den teybe kayıtlı şase numarasını değiştirerek kod olayını hallettim. Ama şöyle bir sıkıntı var park sensörü çalışıyor, geri vitese takınca aktif hale geliyor ekranda fakat uyarı sesi çıkmıyor. Acaba montajda mı bir sıkıntı var (kablo vs.) yoksa bunla ilgili de yapılması gereken bir ayar mı var?
bende orjinal teyibimi çıkarıp pıoneer teyp taktırdım. aynı sorun bendede oluştu. teyp bsa ile bağlantılı çalışığından eğer montajda bir sıkıntı olursa ses alamıyoruz. ( sonuçta sesi teyp üzerinden kolonlar vasıtasıyla alıyoruz) bence serviste sorunu çözerler gibi geliyor ama ben genelde yetkili servise arabayı götürünce arabaya uzaylı muamelesi gösteriyorlar
Bu arada aracına cupra lip takıp orijinal tampon altı sakalı duran var mı? Bugün benimkinin sol tarafı düşmüş, satan arkadaş varsa alabilirim.