Naman Nickli Üyeden Alıntı
Evet, makyajlı olanlarda olduğunu biliyorum.
Evet, orada soruyu soran benim zaten bana cevaben yazmışlardı da, az evvel Peugeot ile görüştüm, halen seviliyormuşuz, detaylar geldi. Sizinle de paylaşayım.
Brembo kitler normalde 17" jantlı GTi'lara da uygulanabiliyordu teknik kısıtlaması yok, Mayıs üretimi ile birlikte sunulacaklarmış. Haziranda da 208 by PS ve 308 GTi lansmanı yapılacakmış Türkiye için. Buralar karışır o zaman :) Ama 252 bg mi 272bg mi gelir o detayı sormadım. Aklıma gelmedi.
Şahsen ben 208byPS'tan ziyade sade GTi ile ilgileniyorum. PS'taki koltuklar zaten 207RC'den transfer, sığmıyorum. Torsen LSD ve 18" jant da beni çok cezbetmiyor açıkçası. Bu segmentte benim fazla sert olur 18" ve ona uygun yanaklı lastik. Zaten yaylar filan da daha sert yine. Bir de anlamadığım, bu farklılıklara rağmen aracın 0-100'ü hala 6.5 sn. ki bence daha uzun olması lazım. Gerçi total lastik çapı neredeyse aynı kalıyor ama yine de LSD filan sonuçta motora yük. Ben bir takım detayları atlıyorum herhalde. Teknik bilgilerde iz açıklığı vb. haricinde bir tek yakıt sarfiyatında farklılık var.
Brembo'ları herhalde sonradan taktıracağım. Mayıs üretimi demek aracın en erken Haziran sonu teslimi anlamına geliyor. 5 ay var daha ve ben Fiesta'dan sıkıldım :)
Selamlar