dün gece uğraştım ama streetfire sürekli hata verdiği için youtube' a yüklemek durumunda kaldım..
Printable View
eiwallah kardeşim.. ;)
video çektim tek kişi :D 0-210, 100-200 , 70-210 ne ararsanız var. yükleniyor şu anda başlık açacağım.
herkez potenzadan şikayetçi ama Adrenalin serisini denemenizi tavsiye ederim ben çok memnumum şaka gibi yol tutuşu var havalar soğudu biraz çaptan düştü yaz lastiği sonuçta :) videolarıda bekliyoruz :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=42621 videolar sıcak sıcak :D
Emrah ellerine sağlık...
Videolarımızdan çıkan sonuç şu (bilgilendirme amaçlı Tüm araçlara MaşAllah :icon_tup:)
Stock RC 15 Km den 210 Km ye 45 sn civarı çıkıyor
CTM RC 15 Km den 210 Km ye 30 sn civarı çıkıyor...
Bu da yazılım , filtre , cat-off , DV + intercooler uptade ile ;)
Valla neden olmasın güzel yapıldıktan sonra ama ben Toyota Avensis tarzı istiyorum yada merso beyazı
avensisin optitron bro.
biraz zor anlıcağın.
3008 lerin gösterge panelleride fena değil.bembeyaz yanıyo valla.
bana izlenimlerini biraz daha açarmısın ben de potenzalardan pek memnun değilim iyice sertleştip uğultu şeklinde gürültülü olmaya başladılar.. araba zaten çok sert lastiklerde zaten sertti şimdi ise iyicene odun gibi oldular rahatsız oluyorum artık
ilkbaharda yeni lastik almaya düşünüyorum pzero nero var alternatif olarak
pzero nerolar yorumlardan okuduğum kadarıyla başarılı ve test sonuçlarında da bunu kanıtlıyor bir tek fazlasıyla çabuk aşınıyormuşşş:soru:
gürültü seviyesi kuru ıslakta tepkileri nasıl genel yorumun nedir nerolar hakkında ?
arkadasin stock rc'si ile benim eibach 5cm yayli gt'm arasinda konfor farki yok sayilir.. sertlik olarak benimki de kutuk gibi geliyor su an.. lastikle giderilebilecek bir sertlik degil bence..
gurultu olarak 207 bekledigimden cok basarili cikti, bende egzoz da oldugundan dolayi surekli bir gurultu var zaten, $imdi lastik sesine ne desem yalan olur..
islakta bilerek direksiyonu sert kirdigimda direk arkayi birakiyor hatta cok ani birakiyor.. ama oyle tirsak bir surus gerektirmiyor tabi ani manevralar disinda sorun yaratan bir hali yok..
kuruda da yine arkayi kopartmak icin bilincli hareket edince arka kopuyor, ama tehlikeli sekilde olmadi hic; dusuk hizlarda (30-40 km) onden kayma var, yuksek hizlarda arka tarafim hafiften geziniyor ama hic tehlike yasamadim henuz..bu arada bende esp yuksek hizlarda kapanmiyor, size de tavsiyem kapatmayin.. belki onun da yardimi vardir :) bariz kesme hic hissetmedim..
http://www.gpopshop.com/kkkturbos.html
İngilizcem iyi değil bu adamlar hybrid yapıp oem olark satıyor mu tam anlamadınm ben?
özgür sen bunların bizim turbolar olduğuna emin misin çünkü bnm görebildiğim kadarıyla DV olayı yok:soru::soru: