Naman Nickli Üyeden Alıntı
PZero kullanıyorum ben de.. Potenza'lar 25bin'den sonra benden bu kadar dediler.. PZero'dan çok memnunum ancak bir tek 160-170'ten sonra ıslakta gidiyormuşum gibi kanalları ses yapıyor.. 205/40-17 ebatlarım..
karsiyakaliozi, aygıtlara baktım.. Birini Siemens yapmış, diğer ikisini de Continental(Böyle bir firma varmış elektronik işi yapan, lastikten bağımsız).. Ancak ben yanlış ürünü getirtmişim..
Benim getirdiğimde Cd-changer'ın fişini çekmek gerekiyor çünkü bu alet CD-Changer'ın girşini kullanıyor. Kullanımı da daha sorunlu, evet, USB ve Apple İpod iphone gibi cihazlardan her türlü MIDI hariç dosyayı okuyor ve çalıyor ancak ekranda hala CD-changer'dan çalıyormuş gibi görünüyor. Ve tasarımı bu şekilde kullanma kılavuzunda da böyle olduğu yazıyor.
Asıl alet ise NOMAD v1/v2 teknik adıyla satılıyor.. WIP USB ve WIP Connect'miş ticari adları.. Bunlar CD-Changer'ı iptal etmeden tamamen ayrı bir 'source' olarak USB görselleriyle ekranda belirerek çalışıyor.. V2 olanında bluetooth var.. Ancak Aralık 2008 ve sonrası üretim araçlara takılabiliyormuş bu V2.. V1 hepsine takılabiliyor.. Şimdi bundan bulup getirticem bir tane..
Şu anki ucube aygıtı da söktürüyorum. Kullanması çok dert.. direksiyon arkasındaki kolun tuşları bile değişti.. Saçma sapan birşey..