dediklerin aklımda,ama önceliği çift çıkışa veriyorum,bakalım,eğer düzgün bir model bulamazsam,dediklerini değerlendircem,teşekkür ettim ayrıca:)
Printable View
denediğim tüm yazılımlarda turbo cut-off u da iptal veya daha yukarıda olduğundan
ben 'yazılımla halledilebilir' diyeceğim..
Elektrik bilgim o kadar iyi değil, bilenine ileteceğim sorunu. Ama şunu söyleyebilirim, yüksek basınçlarda ciddi ısı oluşuyor ceketle kurtarabilecğinden hala emin değilim. dv'in contayı erittim bir kez oluşan ısıdan ki bu da biliyorsun turboya yapışık çalışan bir malzeme..
10,5:1
2 tane RC'nin kine yüzeysel baktım ve arada farklılıklar var.. Şase no. lazım son 8 hane olarak..
Bunun için peugeot'nun bir sitesi var Servicebox, duymuşsunuzdur.. Orada Vektörel dosyalar olarak sunuluyor ve çok karışık.
Yönlendirerek yapayım diyecem müthiş bir copy paste trafiği oluşacak..
Peugeot bunu abonelik ücretiyle herkese veriyor aslında :
http://public.servicebox.peugeot.com
bir bak istersen.. Olmazsa yine bakmaya çalışayım ben.. Kendi şifremi veremiyorum maalesef çünkü Peugeot nezdindeki en yetkili hesap:(
Bu arada orjinal yazılıma geri dönüp arabayı 1 hafta boyunca öttüre öttüre kullandım yazılım kendini mutasyona uğratsın diye.. Sonra orjinal yazılım tekrar okunup beyin numaralarıyla beraber şu all cars a yollandı.. ve modlanarak geri geldi.
2 gündür yazılım üstünde.. Motor sıcaklıkları, yakıt sarfiyatı, egsoz dumanı, vs herşey nominal aralıklarda ve performans yine çok iyi.. Bir süre daha kullanıp mutasyondan sonra dyno ya çıkartacağım.. Şu ana kadar en optimum yazılım bu..
Özellikle dikkat etmedim ama herhangi bir boşluk ta farketmedim; deneyeyim..
Kanka biz gittiğimiz özel servise yağ satan bayiiden aldık Adana da satamayan bir bayiiden geldi (adam Akdeniz hattı çalışıyor yağ bayii ) fazla bulunmuyor ama bana öneren RCkid arkadaşımız o yüzden aldım..
Bu aralar araca binidirdiğim 3 farklı kişiye aracı göstermek için çok seri vites attığım anlar oldu en ufdak cırtlama yok (debriyaja tam bastığım sürece :D ))
Şiddetlr tavsiye edeiyorum..Para değil zaten ya..Şimdi unuttum ama :confused::confused:
Tek bir şema olarak vermiyor da o yüzden sanırım.. Bir şema geliyor önüne çok ufak.. Bir tarafına tıklıyorsun tıkladığın alanın zoom'lu görüntüsü geliyor.. Sanıyorum çalma çırpma olmasın diye böyle birşey yapmışlar..
Dün tüm viteslerde denedim.. İlk 3 viteste ani torkla beraber yaptı.. ESP'yi kapattığımda ise geçti.. ESP kesti bende gazı yani ama ekranda ışık yakmadı..
Eğer yığılma gibi bir hareket oluşuyorsa vuruntu yapıyordur timing hatası yani bir yerde.. Kaç oktan yakıt var arabada? Katkı maddesi var mı?
Devir çıkışu hankisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Allahım shiftlighter ı alalı 3 ay oldu hala takamadık :(:(:(
Tamam bakıyorum :) Ama uzun sürecek biraz :)
naman inanc la konusdum deneyelim arabaları dıyo c.tesi musait olursan senin arabayı gormek ısterim
Vay be İzmir de 3 RC ci hepsinin araçlar da Köpekbalığı Grisi. ahahahahha...