Mustafa deneyelim gene bi ara uygun olursan. Aradaki farkı görürsün. Rodaj bitince görüşürüz. Tekrar hayırlı olsun.
Printable View
egzantrik olayı trafikte dertolur ya,durmadan debriyaj,gereksiz bence,şuanda günlük kullanım için en ideal setup özgür'deki gözüküyor...
bence fakir gibi karışım gibi...
evet aynen, kırılan makine gtmi rc mi? kim yaptı yazılımı?
6miyar bence az tutmuş
bizim araçlar için egz. tr ye gelmedimi daha?
Sente atlaması sadece 2007 GT lerde var..Sonraki yıllarda hallleti peugeot..
Şu anki masrafı da 150 tl gibi bir şey...
O da tüm 2007 lerde oluyor diye bir kaide yok...
Yazılımla motor kırılması garip geldi bana da.. Bir de nasıl bir kırılım merak ettim.. Ateşleme arızasından dolayı silindirler devre dışı kalmış olmasın? Şase no alabilirsem görebilirim yapılanları gerçekten merak ettim.
Son sürat konusunda, 227 bence bu araç için ideal top-speed.. 228'de UMUT'un da dediği gibi cut-off a giriyor ve hop 210'lu süratlere indiriyor aracı. Ama bence de 5. vitesin oranı gayet yerinde.. 205'e kadar filan gayet iyi götürüyor aracı.
5. vitesı kısaltmak son sürati illaki düşürecek.. Uzatınca da 227'yi göstertecek deviri çevirmesi zorlaşacak, başka takviyeler gerekecek(yokuş aşağı yol, yazılım vs.)
227 ideal olmasına karşın bana da az geldiğinden yazılımla cutoff'u 7100 civarına çektik. 240 kms sürat te gördüm peak olarak bu bence kafi son sürat konusunda. Ancak başka bir noksanlık daha çıkıyor, özellik 235 ve sonrasında 205/40 lastikler ince kaldık biz demeye başlıyorlar (PZero Asym)..
Ha peak olarak değilde uzun sürekli yüksek sürat için bence dereceli egzantrik tek ve temiz çözüm..