Sparco kule gergisi isteyen 2-3 kişi olursa sipariş verecekler..Fiyat güzel listesini gördüm (geliş fiyatı bu)
Printable View
Sparco kule gergisi isteyen 2-3 kişi olursa sipariş verecekler..Fiyat güzel listesini gördüm (geliş fiyatı bu)
bu arada siteden bir arkadaşımız 308 rcz görmüş,ve bayılmışşşşş:D
istanbulda canlı canlı görmüş.ama gizliyolar arabayı.
aynen öyle.audi tt'den ucuz olacağı kesin bence:)
RCZ Türkiye specleri oluşturulurken fikir paylaşımı amaçlı toplantıya çağırdılardı.. 2 motor ile gelecek:
1.6 lt. 156 bg - 6 ileri otomatik(yeni bir şanzıman bu)
1.6 lt. 200 bg - 6 ileri manuel(yeni bir motor bu:))
Normalde bu araba oldukça özelleştirilebilir araba.. Şöyle ki, fabrika çıkışlı kaliper rengi, ayna rengi, tavan kaplaması, yan barların rengi, jant boyut,desen ve rengi, vinyl şekli gibi özelliklerle sipariş edilebiliyor.
Ancak ilk etapta paket donanım ve görünümlerle gelecek sonradan serbest bırakılacak..
156 bg olan üretimde olan her renk ile gelecek..
200 bg olanı simsiyah bir şekilde getirmek isterler.. Ben buna karşı çıkmıştım.. Pek fazla satamayacaklarını dşündüklerinden böyle 'özel'miş havası yaratmak istiyorlarmış.. 19" jant, mat karbon tavan RNEG navigasyon düşünülüyordu bu arabada.. RNEG'te TR haritası yok..
Adaptif Bi-Xenon getirmek istemediler buna da karşı çıktık çok komik olur halojenli RCZ diye..
200bg olanının tüm opsiyonlarıyla beraber fiyatını 70bin TL civarı tutmak istiyorlardı.. Toplantı 2009 sonlarına doğru yapıldı. O günden sonra birşey değişti mi bilmiyorum.
Tek bildiğim 2.0 lt dizel olanının TR'ye getirilmeyeceği.. Ciddi vergi handikapı var..
Lastik basınç sensörü iptal edilebilir bilgisayar ile.. Öte yandan başka havalara da kalibre edilebilir.. Ama bunun için laptop'un dışında sensör kalibre edicisi de lazım.. 36 ya zorunlu değil kimse yani..
baz model 60000 civarları olursa satar gibime gelir 70000 üstü zor full halide 70000 civarı makul bence
aynen bencede max 70000ytl olmalı fiyat ki alıcı bulsun onu üstü satış zorlar bence.. bide su arabaya bi f1 oto sanzıman koysalar satış en az 2 kat artar..;) ama inat işte illa manuel.. ama bence makina güzel ve kayda değer gercekten.. ota segmentte bi çok markanın cesaret edemiceği kadar basarılı hatta.. audi tt ile benzetilmesi,anılması,performansı,kalitesi ve fiyatıda o olursa bence tartısmasız bi arac..heyecanla bekliyoruz;)
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama en ucuzu da 49bin TL civarı düşünülüyordu..
RCZ çok güzel bir araç sıfır almayıp bir sene beklenip sıkılıp satacaklardan çok daha ucuza alınabilir...Zaten böyle bir aracı sıfır almak satarken ciddi zarar yazıyor..