Ayrıca;
ön tampondaki siyah plastik kısımlarla ızgaranın olduğu kısım komple 250 liraymış serviste, tampondan ayrı olarak değiştirilebiliyor..
belki lazım olur birine :)
Printable View
Ayrıca;
ön tampondaki siyah plastik kısımlarla ızgaranın olduğu kısım komple 250 liraymış serviste, tampondan ayrı olarak değiştirilebiliyor..
belki lazım olur birine :)
Elin fransizi iyi yapmista birazda hafif yapsaydi yemede gazla :-))
abi resimlere bittim, hafifletmek hayalim ama 128kg az geldi bana ya :( 1280kg arabamı olur ya? daha önceki yazılarımdada yazmıştım galiba. bütün aksesuarların olmadığı sadece abs esp nin olduğu rc olsa ben kesin onu almıştım... 205 en güzeliydi 880kg kuş spec :)
istanbullu rc gazcilari bulusma isini yabana atmayalim cumartesi aksami yapalim bi curcuna..
Bu kadar sökük halde bile çok yakışıklı bizim araçlar ya...:):):icon_tup::icon_tup:
http://www.topgear.com/uk/assets/cms...p=100428_04:12
Merhaba,
Yazıyı tam olarak okudunuz mu bilmiyorum, fakat tur zamanlarında bir değişiklik olmamış
İlk turlar
1:47.8
1:46.6
1:46.4
Hafifletildikten sonraki turlar
1:46.4
1:46.5
ilk tur cold-start ise ciddi farketmiş bana göre.. akselerasyon cosmuş belli..
Aslında en önemli noktadan kimse bahsetmemiş..Hafifletmekle aracın dengesini bozduk demiş.
"But it wasn't set up properly. It wasn't set up at all. Just as power is nothing without control, so lightweightness is nothing without finesse. Motorsport is an exact science and we are amateurs. Crash diets don't work, kids."
İki sebep yüzünden olduğunu söylemişler, birincisi, arabanın dengesinin bozulduğu, kaygan durumlarda daha kötü hale geldiği, ikincisi de; lastiklerin ıslak zemin performansının çok iyi olmadığı.
first, that by tearing so much weight out of the back, we unbalanced the 207, losing a bit of grip, a problem exacerbated by the slippery conditions. Second, and more importantly, he didn't rate the wet performance of the tyres on our lightweight wheels - P-Zeroes
Arabayı hafifletmek drag ve roll da garanti işe yarar. İşin içine viraj girdi mi etkenler çok fazla artıyor.