RED de gitti be... Hayırlı olsun Tarık çım..
207 1.6 HDi Premium yakışır kardeşim (cam tavanlı misss) :):)
Printable View
RED de gitti be... Hayırlı olsun Tarık çım..
207 1.6 HDi Premium yakışır kardeşim (cam tavanlı misss) :):)
beyler günlük 100 150 km yapıyorum arabaya yazılım fikri ha haptırdım ha yaptıracam hep aklımda ama bi sorun çıkarmı sizce arabasını günlük kullananlarda acaba bi tatsızlık ve çevreden bi kötü duyum alan varmı bu arada btg shopta gaz telinin oraya takılan bi aparat gördüm arkadaşım honda cıvıc modeline taktı bariz fark var fiyatı 510tl
http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster
en acilinden fikirlerinizi bekliyorm..TEŞEKKÜRLER..
O alet gaz tepkimesini arttırıyor - gaza 1/4 basınca 3/4 basmış gibi oluyor örn..
Ona vereceğin paraya güzel bir yazlım yaparsın mis gibi binersin..Sakin kullanımda ekonomi bile olur..
Zaten senin araç stok olduğu için yapacakları yazılım 195 HP civarına çıkartacak bu da sana oldukça keyif verecektir...
hiç bir problem olmaz..Güç içinde kalacağına ayağının altında olsun.:icon_tup:
YAzlım konusunda da Mehmet Gazihan -Megachips den şaşma yaptıkarından sıkıntı çıkartan 207 GT/RC olmadı hiç:icon_tup::icon_tup:
sprintbooster elektronik gaz kelebeği bir nevi telli gaz kelebeğine dönüştürüyor. bizim araçlar için yokmuş sanırım bda331 modeli yurtdışında uyuyor gösteriyor fakat sorun yaşanıormuş, turkiyedede bu modeli yokmuş. getirtmeleri gerekio yani işin biraz şansa kalıo!
süperchips te 2009 model ve üzeri rclere yazılım uygulayamıyor. nedeni ise 2009 uzeri modellerde update söz konusuymus. bana saçma geldi:soru:
Erkay sana gelsin bro ; arşivden buldum
Sayın Özgür KAHRAMAN,
Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
İstemiş olduğunuz NGK ILZKBR7A-8G numaralı buji elimizde yoktur. Bu ürünü OIM olarak Montaj aşamasında kullanılmaktadır.
NGK ILZKBR7A-8G ( Order No: 5992 )ürünü sadece Yetkili Servisler aracılığı ile temin edebilirsiniz.
Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
IŞIK TİCARET OTOM.LTD.ŞTİ.
Arzu TUNCA KUZU
0.216.330.06.72 - 5 Hat
http://farm2.static.flickr.com/1304/...9dfb735fe5.jpg
http://prodigymotorsport.co.uk/catal...es/FMHP207.jpg
A pair of mandrel bent Alloy boost pipes for the Peugeot 207 GTI. These have been designed to maximise flow and reduce the resistance of the original OEM fitment.
Connecting hose available in red, blue and black
Forge Alloy Boost Pipes for Peugeot 207 GTI
Lastik sensörlerini 34 e fikslemiştim. i...nin biri siboplara kürdan sokmuş araba yerdeydi sabah.. Şimdi 34 ü tutturamıyorum ötüyor :(
gecmiş olsun naman malesef tr öyle tip çok benim eski aracın kapı kilidine sokmuşlardı kilid bozulmusdu sen lastıkle kurtarmışsın selamlar
Manyak bunlar ya...Ne işin var senin sibopla..
aaaa olur mu battı ona o sibop sokmasa ona girecek sanki yavşak herifler.
hele bide araba çizmeleri bulsam veya bi yakalasam kanından pasta cila yapacam ah bi denk gelse..
Teşekkürler arkadaşlar..
Tüm gece durdu herhalde lastikler jant üstünde.. Yanaklarından emin değilim artık..
ewt ewt komple..
arkadaşlar yazılımı yaptım filitreyde kat iptali düşünüyorum sadece sesmi yoksa azda olsa güç almak mümkünmü ne dersiniz?