Ben bidonun resmini çekip koyayım en iyisi..Ölçüleri le beraber...
Bir de bende kazan komple sökük ama sıcaktan çabuk etkilenecek bir malzeme (uçma-yanma açısından) iyi bir koruma yapmak şart..
Printable View
Tesisatı da soldan devam etsin sağda transponder ve tesisatı var :)
bugun tatıl yolunda uzun sure 225-230 cıvarı seyrettım zırıldama tarzı bi ses oluşdu sanki eksoz zırıldıyomus gibi nedir bunun çözümü gencler sankı normal suratde bır muddet sonra ksıldı gıbı ama emın deyılım
Trubonun üst koruması aynı zamanda karter ısıtıcısı o zırıltı yapıyorsa karterde de vibrasyon olabilir..
Sesi iyice tespit etmek lazım.
bugun sehir icinde duyamadım kesılmıs gıbıydı sankuiuzun sure yuksek suratden sonra olusdu gıbı buda egsozla ılgılılı olabılırmıs gıbı geldı
Aaa evet böyle deyince anladım. Uzun yolda bende de oluyor. Bana orta susturucu gibi geliyordu sesin kaynağı. Dışarıdan duyulmayan içeriden de herkesin ayırt edemeyeceği türden bir zırıltı..
arkadaşlar şu an servisteyim, bu ses aracından gelen varmı tekrar soruyorum? çalışma prensibi olarak bu cik cik ötmesi normalmi? motor sıcakken ve sadece rölantide ötüyor. garantiden kayış değişti ses dahada arttı. stop ederkende ciiik diye ötüyor!!!
naman dostum birazdan şase numaramı pm olarak atıyorum...